Jiří Pečenka před utkání s Libčany: Pojedeme tam s respektem, ale jedeme si pro body

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče ve 4. kole krajského přeboru a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Hořický Jiří Pečenka obdržel nejvíce hlasů za svůj hattrick proti hradecké Třebši a stal se tak nejlepším hráčem minulého víkendu. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
O víkendu jsi řídil výhru Hořic proti Třebši. Jak bys zápas zhodnotil? 
Vítězný zápas se dá zhodnotit jedině dobře. První poločas jsme Třebeš pustili jen do jedné šance, kde dobře zasáhl v bráně Dominik Krejčí, jinak jsme Třebeš přehrávali. Druhý poločas Třebeš byla více na balónu, ale byli jsme to my, kdo si vytvořil více gólových šancí a zápas dotáhli do tří bodového konce.
Vstřelil jsi hattrick, tým vyhrál, tak panoval po utkání spokojenost s výkonem? 
Určitě jsem s výkonem spokojený, tři góly a ještě k tomu takové, to se nedává každý den. Je na mém výkonu hodně znát tlak, který na mě byl minulou sezónu ve Slavii vyvinutý, i když se to nezdá, v některých zápasech mi zbytečně svazoval nohy. Jsem momentálně rád, že hraju bez tlaku a s velkou chutí.
Se šesti góly jsi po čtyřech kolech nejlepší střelec soutěže, máš ambice tuto anketu vyhrát? 
Myslím si, že každý útočník má tenhle cíl. Kdyby se to povedlo byl bych určitě rád. Ale je za námi čtvrté kolo, tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál a zdá se mě bude držet střelecké štěstí.
Máš nějakou metu počtu branek, kterých by jsi chtěl letos dosáhnout? 
Určitou metu nemám, ale byl bych rád, kdybych pokořil osobní hranici 21 gólů, kterou jsem vstřelil v jedné sezóně v krajském přeboru.
V další kole zavítáte do Libčan. Jaký zápas očekáváš tam? 
Ohromně těžký a běhavý zápas, Libčany před sezónou kvalitně omladily a posílily tým. Jsem na to sám zvědavý. Pojedeme tam s respektem, ale jedeme si pro body!!!
Do Hořice jsi přišel z hradecké Slavie, jak hodnotíš toto angažmá? 
Angažmá ve Slavii hodnotím kladně, poznal jsem tam spoustu  kamarádů a výborných fotbalistů. Slavii bych přál, aby ji ten postup letos dopadl. Ale nebude to mít vůbec jednoduché s konkurencí Police a Solnice. 
Vrátil ses do klubu, kde jsi před nějakou dobou působil. Pozoruješ za tu dobu nějaké změny? 
Největší změna pro mě bude zázemí, když jsem tu hrál naposledy v hořickém dresu, tak byly ještě staré kabiny s hospůdkou. Musím říct že, to vypadá krásně a je to nadstandardní zázemí, které v Hořicích vytvořili. Další změnou budou posily v týmu, ať už bratři Drozdové, tak i  kamarád Honza Havrda. Za tyhle změny jsem určitě rád.
Kariéra:
AFK Probluz, RMSK Nový Bydžov, FC Spartak Kobylice, TJ Dvůr Králové nad Labem, FC Slavia Hradec Králové, TJ Jiskra Hořice 
Věk:
26 let
Pozice na hřišti:
Útočník 
Číslo dresu:
17

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.