Lukáš Müller po přestupu do Vysoké: Opět mám z fotbalu radost a je tady skvělá parta

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče ve 3. kole krajského přeboru a z vašeho hlasování vzešel vítěz. Lukáš Müller z týmu Vysoká nad Labem obdržel od fanoušků nejvíce hlasů. Střední obránce pomohl vstřelenou brankou k první výhře v sezóně. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
O víkendu jste vybojovali první výhru v sezóně, tak jak bys utkání s Týništěm zhodnotil? 
Utkání s Týništěm nebylo vůbec lehké, věděli jsme, že soupeř hraje kombinační a rychlý fotbal a má v týmu velice zajímavé fotbalisty. V prvním poločase jsme mohli jít do kabin s vyšším rozdílem, to se bohužel nepovedlo a v druhé půli jsme udělali dvě chyby a poslali soupeře na koně. Nakonec nám pomohla standartka a gól Pepči Homolky. Potom se hrál fotbal nahoru dolu a nám se povedlo to dotáhnout do vítězného konce a k prvním cenným bodům v tabulce.
V zápase ses dokázal gólově prosadit a ze tří utkání máš na kontě dvě branky, což je na obránce velmi dobrá bilance. Je to u tebe neobvyklé nebo jsi prostě gólový hráč? 
Pro mě samotného je to šok (směje se). Nejsem moc gólový hráč, takže jsem osobně rád, že se to takhle povedlo. Pro obránce to je vždy příjemné, když se mu povede vstřelit gól, ale jak říkám, důležité budou vždy body, je jedno kdo dal gól, hlavně aby byly tři body.
Za svůj výkon ses dostal do sestavy kola a vyhrál hráče kola, tak jak to vnímáš? 
Určitě jsem byl mile překvapen, každého hráče to musí potěšit, ale bez týmové práce by to nešlo a je super, že se o tento portál zase někdo stará a lidi a fanoušci mají přehled, co se kde děje. 
Bude tě to něco stát v klubové kase? 
Určitě (směje se), Ondra Ujec má tohle pod palcem, takže tohle on si pohlídá a nějakou korunu dám.
Do Vysoké jsi přišel před sezónou z divizního Trutnova, tak co tě přimělo k přestupu?
V první řadě musím říct, že roky v Trutnově byli velice příjemné, poznal jsem skvělé lidi a zahrál si kvalitní soutěž, ale po letech dojíždění už jsem řekl doma s přítelkyni dost, přestěhovali jsme se blíže k Hradci Králové a já už nechtěl dojíždět, potom se mě ozval můj skvělý kamarád z dorosteneckých let Růža, nějak jsme se bavili, slovo dalo slovo a já se potkal s panem Dejnožkou, bez kterého by fotbal ve Vysoké nikdy nefungoval. Je to skvělý člověk, kterého si velice vážím. A teď jsem ve Vysoké, opět mám z fotbalu radost a je tady skvělá parta, kam přišlo hodně nových hráčů se zkušenostmi z vyšších soutěži a tvoříme skvělou partu! A po letech se na přebor opět těším, bude to velice zajímavé sledovat.
V dalším kole jedete do Vrchlabí, které je zatím bez bodu. Jaký zápas očekáváš tam?
Každý zápas v přeboru bude těžký, jako Vrchlabí, kde se vždy hrálo těžké utkání plné soubojů. Je začátek soutěže, takže si vše sedá, my jedeme do Vrchlabí s pokorou k soupeři a jak říkám, nikdy by člověk neměl nikoho podceňovat. 
Kariéra:
SK Smiřice, FK Černilov, FK Jaroměř, FC Olympia Hradec Králové, RMSK Cidlina Nový Bydžov, SV Groß-Siegharts (Rakousko), MFK Trutnov, FK Vysoká nad Labem
Věk
25 let
Pozice
Střední obránce
Číslo dresu
16
Mrkněte i do fotogalerie na momentky z bohaté kariéry Lukáše Müllera.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.