Soustředím se již jen na trénování, říká Petr Kylíšek

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Petr Kylíšek z Náměstě B, který přispěl dvěma góly k výhře svého týmu nad Blatnicí. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji a zároveň děkuji těm, kteří mi chtěli vtipně poslat hlas. Zápas z mého pohledu? "dej mi to do chůze a já to pak uklidím (smích).
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Můj výkon není k hodnocení, já už tu déle nejsem proto, abych hrál. Soustředím se už jen na trénování. I když jsem rád, že si občas, když budu mít čas s klukama kopnu. S mých letech se hlavně nezranit.
Nyní vás čeká zápas s Chlístovem . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Tak nás především v sobotu čeká zápas proti Vítkovicím, jelikož trénuji 1.SC Znojmo. Nicméně pokud mi to vyjde, tak opět rád přijedu na náměšťské béčko a spokojím se s jakoukoli rolí. Klidně zavazovače tkaniček. Klukům přeji v Chlístově samozřejmě vítězství.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Dovedl mě k fotbalu můj strýc Petr Kylíšek (momentálně trenér Budišova) před více než 35 lety. Od malička jsem hrál za BOPO Třebíč, po sloučení třebíčských klubů Slavia Třebíč a BOPO Třebíč, jsem působil v HFK Třebíč, pak v Rakousku a nakonec v Čáslavicích, kdy se tam hrál krajský přebor. Po ukončení hráčské kariéry jsem začal Čáslavice trénovat, poté Náměšť a nyní působím v 1.SC Znojmo.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Mám více oblíbených fotbalistů, ale hlavně v týmech kde jsem trénoval nebo teď trénuji. Jmenovat nechci, abych na někoho nezapomněl.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
1.SC Znojmo, FC Náměšť. Jinak fandím všem týmům, kde mám nějaké kamarády nebo bývalé svěřence.
Jaké máš koníčky?
Sport celkově.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Vzhledem k začátku sezony spíš horor
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Nejsem vybíravý tak nějak v ničem (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.