Michal Jamnický - Není nám souzeno postoupit

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře o hráče kola. Co říkáte na druhou výhru v krátké době?
Děkuji, jsem rád, že jsem zase dostal důvěru od trenéra a děkuji všem, co posílali hlasy.
V Dolních Životicích jste remizovali. Remízu považujete za zisk nebo ztrátu?
Na poslední zápas nás bylo hodně málo a Dolní Životice hráli moc dobře, takže bod beru jako zisk.
Popište nám průběh posledního zápasu v sezóně.
No, jsme rádi, že to byl poslední zápas, protože jsme sestavu lepili, jak se dalo. Po prvním poločase jsme prohrávali 1:0 po naší chybě. Celý zápas jsme na míči byli lepší, ale neuměli jsme míč dostat do sítě. Na začátku druhého zápasu jsme dostali gól z penalty, ale jsme rádi, že nás to nepoložilo a po chvíli jsem snížil únikem za obranu na 2:1. Další únik přišel 12 minut před koncem, ale to jsem byl faulován v pokutovém území a z toho jsme vyrovnali na 2:2. Na konci zápasu jsem byl faulován znovu v pokutovém území, ale to rozhodčí už nepísknul, a tak tento zápas skončil nerozhodně. Teď si všichni odpočineme, nabereme sílu do nové sezóny a budeme doufat, že ten postup nám už konečně vyjde.
Vy sám jste vsítil jednu branku a zařídil penaltu. Jak jste tyto situace viděl?
Já jsem rád, že jsem se zase po dlouhé době trefil. Obě šance byly podobné. Vždy jsem unikl za obranu. Poprvé jsem vsítil branku, ale po druhé mě obránce stáhnul za ruku a Tomáš Dietrich penaltu proměnil.
Stěbořice skončily druhé s 65 body. Jak jste se sezónou spokojen? Která ztráta bodů vás zpětně nejvíc mrzí?
Já osobně jsem spokojený. 65 bodů je hodně. Všichni jsme do každého zápasu dávali všechno. Nejvíc nás asi mrzí prohra ve Vřesině, kde se nám vůbec nedařilo.
Zatím to opět vypadá, že postup vám unikl mezi prsty. To už musí naštvat. Co tomu říkáte a máte ještě nějakou naději, že by se to mohlo změnit?
K tomu není co říct. Není nám to souzeno, nebo někdo nechce, abychom šli do vyšší třidy. Jestli je ještě nějaká naděje, to se dozvíme těsně před sezonou.
Na opačném konci tabulky mají padat čtyři týmy. Co říkáte na takové velké množství týmů, co má okresní přebor opustit? Myslíte si, že to přispěje k jeho větší kvalitě?
Myslím, že nikdo nečekal, že bude padat tolik týmu, ale uvidíme, co to udělá. Věřím, že zápasy to budou zajímavé.
A teď trošku k vám. Kdo vás přivedl k fotbalu?
Fotbal jsem chtěl hrát od malička. Tak mě přihlásila mamka. Potom se to zalíbilo taťkovi a do teď jezdí se mnou na každý zápas. Dokonce si udělal kurz na rozhodčího a na některých zápasech dělá pomezního.
Očekáváte s manželkou prý potomka? Už víte, co to bude? A jak se na novou roli otce připravujete?
Manželka to bude až v říjnu (smích), ale ano, budu otec. Zatím ještě pohlaví nevíme, ale těším se strašně moc. Bude to pro mě velká zodpovědnost.
Slyšel jsem, že vaše sestra se stala mistryní světa. V jakém sportovním odvětví se tak stalo?
Ano stala. V neděli se vrátila z Chorvatska, kde se stala 2x mistryní světa a 2x vicemistryní světa v mažoretkovém sportu za klub Mažoretky Banimo Opava.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.