Přístup některých hráčů je opravdu k zamyšlení, říká hráč kola Vladimír Valenta

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vláďo, gratuluji ke zvolení hráčem kola. Čeká tě nějaký příspěvek do kasy?
Děkuji a taky chci moc poděkovat všem, co si udělali čas a dali mi svůj hlas. Ani nevím, jestli mě nějaký příspěvek čeká, jelikož jsme pokladníka tak půl roku neviděli. Snad je zdravý a v pořádku (smích).
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Chvilku mi trvalo, než jsem se dostal do tempa. Pak jsem se ale rozběhal a cítil se skvěle. To je u mě základ všeho. Když se mi ten den dobře běhá tak ty ostatní věci jako přesné nahrávky, kličky a vyhrané souboje přijdou sami. Tento zápas sem měl tohle všechno, takže sem byl spokojený, jen ten gól tomu chyběl.
Jaký byl zápas v Mladém z tvého pohledu?
Před zápasem jsem měl velké obavy jak to s námi bude. Přijeli jsme na zápas a zjistili jsme, že náš brankář, který na tréninku říkal, že určitě bude se na nás vysral a ani se neozval. Tak musel jít do branky hráč a odchytat celý zápas. Naštěstí se nám zadařilo po herní stránce a soupeře jsme do tolika šancí nepustili. V první půli jsme sami spousta šancí zahodili a tak se šlo do kabin za stavu 2:2. Po přestávce nám to tam ale začalo padat a utkání jsme ovládli. Některé branky byli fakt výstavní!!!
Nyní vás čeká zápas s Mokrým. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek tě uspokojí?
Hrajeme doma tak doufám ve výhru. Doma jsme zatím každého soupeře přehráli a odehráli dobré zápasy. Naposled doma s lídrem ze Včelné proti kterému jsme měli tolik šancí, že jsme mohli klidně vyhrát, ale spálili jsme i nemožné. Paradoxně i přes dobré výkony jsme na jaře vyhráli doma jen jednou. Hrozně nás sráží neproměněné šance a pak následný hloupý gól v závěru zápasu.
Jak jsi zatím spokojen s dosavadními výkony v této sezóně?
Individuálně i po týmový stránce se nám vůbec nedařilo na podzim a poztráceli jsme hromadu bodů a to zaslouženě. Po zimní přestávce jsme se zvedli a hrajeme dobře. Dokážeme si v každém zápase vytvořit hromadu šancí. Máme ale neskutečnou smůlu. Ztratili jsme tolik bodů úplně zbytečně v zápasech, kde bylo na vítězství a ty body nám teď hrozně chybí. I tak jsou pro mě naše výkony na jaře celkem milým překvapením, jelikož na každý zápas lepíme sestavu, jak se dá. A tréninky? Tam nás chodí šest a většinou pořád ty samí lidé. Přístup některých hráčů je fakt k zamyšlení!!
Čeho by jsi chtěl ve fotbale ještě dosáhnout?
Chtěl bych ještě zažít postup, ale s naším přístupem nevím, jestli se nám to ještě někdy podaří. Jinak co se týče mě osobně tak už ambice moc nemám. Snad jen to pokusit se neustále zlepšovat makat na sobě a zkusit se ještě dostat do nejlepší formy v životě. To už ale bude téměř nemožné, jelikož sem hrozně zlenivěl. Potřebuju k tomu shodit pár kil, víc cvičit a chodit pravidelně běhat (smích).
Máš nějaký rituál před zápasem?
Rozhodně sex se svoji přítelkyní (smích), pak si pouštím nějaký videa s brazilským Ronaldem. To nesmí před zápasem chybět (smích).
Co říkáš na finále Ligy Mistrů? Jaký z toho máš pocit?
Jako veliký fanoušek Realu Madrid sem byl samozřejmě na konci hrozně šťastný. Byla to neuvěřitelně úspěšná sezona pro bílý balet. Jen mě trošku ve finále zklamala předvedená hra

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.