ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 22.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Máte už na kontě 28 branek a vaším konkurentem je váš spoluhráč Petr Dvořák, už vypsal váš pokladník co padne do týmové kasy za krále střelců?
O kase se nebavíme a nechci o ní ani slyšet:-). Za mého konkurenta jsem rád a vzájemně se podporujeme. Poslední zapas jsme si opět dali navzájem pár přihrávek do gólovek a něco i proměnili, takže žádný problém.
Zažíváte nejlepší sezonu v kariéře?
Jednoznačně.
Hodně se zamotává situace na konci tabulky. Jak to podle vás dopadne?
Koukal jsem na to. Je velmi těžký to odhadnout. Dříteň a Loučovice mají skvělý zázemí. Spodek ještě hraje spolu. Poslední podle mě skončí Chvalšiny a Loučovice
Těšíte se na letní pauzu bez fotbalu?
Těším se. Jedem s partou kluku k moři. Budu si chodit zacvičit a relaxovat.
Kolik jste dal nejvíce branek za sezonu? Bude tato sezona pro vás střelecky nejúspěšnější?
V mužích hraju cca od 17ti a nejvíce jsem jich dal snad 9. Tahle sezóna je pro mě jedna z nejlepších. Dříve když jsem měl šanci, tak jsem se z toho posr*l, ale teď jsem úplně v klidu a padá to tam.
Jaké máte plány na léto?
Jak jsem zmiňoval, jedu na dovolenou k moři s kamarádama, potom s přítelkyni a budu se věnovat cvičení, protože když teď zafouká vítr, tak mám docela problémy s rovnováhou :-).
Kdo má u vás v kabině kromě trenéra největší slovo?
Rozhodně kapitán Aleš Černý. Je opravdu těžký si vzít slovo a natož mu přebrat pásku :-).
Jak často trénujete a v kolika lidech se průměrně scházíte na tréninky?
Trénujeme úterý, čtvrtek a je mi to blbý říkat, ale kdyby jsem hrál šachy, tak jsem na tréninku ve více lidech než u nás na fotbale.
Děkuji za rozhovor.
Taky děkuji, snad se sezóna dohraje bez nějakých intrik. Pokud na to někdo nemá, tak je lepší, když si zahraje nižší soutěž a pokusí se jí vyhrát

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.