Petr Ehl: Jsem rád, že máme takového trenéra

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Petr Ehl hrající za Sokol Chvojenec. Rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře o hráče kola, co na to říkáte, že jste byl zvolen právě vy.
Za toto ocenění jsem určitě rád, ale nijak bych nezveličoval 4 branky proti poslednímu tymu, který se potýká s podobným problémem jako my a to je nedostatek lidí.
Vědí o vašem triumfu spoluhráči?
Spoluhráči o mém triumfu asi nevědí, to se dozvím na tréninku teprve. (směje se)
Kdy a kde jste s fotbalem začal?
S fotbalem jsem začal zhruba v 6 letech v Sezemicích.
Jak zpětně hodnotíte výkon vašeho týmu v utkání proti Kameničkám, kdy jste nasázeli hostům 10 branek a vy jste si připsal 4 góly?
Paradoxně na tento zápas jsme se sešli v plné sestavě, což se určitě promítlo do vývoje utkání. Zápas jsme určovali a jsme rádi, že jsme si taky zastříleli. Soupeř nám to ale dost ulehčoval sám.
Jak hodnotíte výkon vašeho týmu v utkání proti Nasavrkům?
Proti Nasavrkům jsme hráli podle mě docela solidně a aktivně v útočné fázi, což se promítlo i na 3 vstřelených gólech, ale bohužel jsme jich 5 dostali, takže to k bodům nevedlo.
V dalším utkání hrajete proti Stolanům. Jak vidíte šance na bodový zisk?
Hrajeme doma a budeme se snažit samozřejmě o bodový zisk. S tím jdeme do každého zápasu. (směje se)
Máte s týmem vytyčené cíle pro tuto sezónu?
Tahle sezóna je pro nás jako pro nováčka spíše poznávací a bohužel na to dost doplácíme. O vytyčených cílech jsme se nijak nebavili, samozřejmě záchrana.
Jak probíhala vaše zimní příprava?
Moje zimní příprava probíhala celkem pestře. Kromě fotbalových tréninků také chodím hrát přes zimu florbal do haly či běžkovat na hory. Když je i počasí, tak poslouží i kolo samozřejmě.
Jak byste popsal svého trenéra?
Náš trenér je chlap na svém místě. O tým se zajímá, vede ho, snaží se řešit problémy, které v našem mužstvu jsou a nevzdává to. Jsem rád, že máme takového trenéra.
Věnujete se kromě fotbalu i jinému sportu, popř. jaké jsou vaše hobby?
Jak už bylo zmíněno, rád jezdím na kole, v zimě na běžky či snowboard, občas chodím na tenis. Těch sportů co rekreačně provozuji je více.
Jakému jídlu neodoláte?
Jsem velký jedlík, takže sním skoro všechno. Ale jsou takové ty prasečinky jako pizza, burger či kebab. Miluju hodně sladký, není den bez koblihy! (směje se)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.