ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 23.kolo Zlínský | 1.A třída sk. A, 2021-2022 "Kdybychom od začátku jara byli všichni a hlavně bez zranění, tak začneme body sbírat daleko dříve." Říká Tomáš Kolouch.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě hráč kola. Jak se cítíš? Překvapilo tě to?
Děkuji! Trošku ano, protože jsem ani nevěděl, že ankety zase fungují. Naposledy jsem to postřehl ještě, když jsem hrál divizi v Brumově. Každopádně všem moc děkuji za hlasy.
Jak bys ohodnotil zápas proti Hornímu Lidči?
První poločas byl z obou stran opatrný. Více šancí jsme si vytvořili my, ale prosadit jsme se dokázali až na úplném konci. Druhý poločas jsme si vytvořili o poznání více šancí a mohli jsme zvítězit i větším rozdílem. Takže ano, výhra to byla zasloužená, ale draze vykoupená dalším zraněním našeho hráče Zdeny Kupčíka, kterému přejeme co nejrychlejší uzdravení.
Pomohl jsi svému týmu dvěmi brankami, můžeš nám je nějak popsat?
První branku jsem vstřelil po rohu, kde jsem si dorazil svou hlavičku. A další branku jsem přidal hlavičkou ze standartní situace, kterou Martin Sáblík výborně kopl.
Po podzimu to vypadalo s Vlachovicemi špatně, co se změnilo že jste začali sbírat body?
V zimní přípravě jsme potrénovali, protože jsme na podzim ztráceli body hlavně kvůli tomu, že jsme fyzicky v druhém poločase odpadli. Nyní se kluci fyzicky cítí daleko lépe a jde to vidět. Kdybychom od začátku jara byli všichni a hlavně bez zranění, tak začneme body sbírat daleko dříve.
Jak to vlastně vidíš s budoucností fotbalu ve Vlachovicích, hráčů je čím dál tím míň. Nemá váš tým taky problém s nedostatkem hráčů?
Ve Vlachovicích je to asi stejné jako jinde v okolních vesnicích, městech… Přijde mi, že mladé generace nemá k fotbalu takový vztah, jako jsme měli my. Mají také více možností, co můžou dělat, proto se o každého kluka (holku) musí bojovat.
Co nějaké tvoje osobní cíle? Chtěl by jsi si ještě zahrát vyšší soutěž za jiný klub, nebo případně dotáhnout Vlachovice do Krajského přeboru?
Moje osobní cíle jsou takové, abych se mohl bavit fotbalem, a hlavně aby mě mé zdraví dovolilo fotbal hrát ještě nějakou dobu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Kateřinice 18 41:23 40
2 TJ Valašské Meziříčí B 18 63:30 38
3 TJ Sokol Podlesí 17 47:20 37
4 FK Vigantice 18 41:36 30
5 TJ Vidče 18 44:30 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Daniel Vavřík 16
2 Erik Hrabovský 15
3 Petr Mičkal 14
4 Jozef Kušnier 12
5 Petr Daniš 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 38 45,2% 0
3 Jiří Klik 25 51,0% 0
4 Radek Hruška 15 36,6% 0
5 Venca Likeš 13 46,4% 0
Zobrazit celou tabulku