Fanoušci nás hnali po celý zápas, říká Emil Pokorný

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Emil Pokorný z Hrotovic, který přispěl dobrým výkonem k výhře svého týmu nad Předínem. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Emile, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji za gratulaci. Před zápasem jsme si byli vědomi, že nás čeká opravdu těžký soupeř z Předína, se kterým po celou sezónu bojujeme o vedoucí příčku tabulky. Zápas byl od první minuty velice vyrovnaný a bylo jasné, že rozhodne jedna nebo dvě proměněné šance. I když se soupeř dostal přibližně po půlhodině hry do vedení, tak se nám podařilo do poločasu krásnou střelou srovnat výsledek a ve druhém poločase po rohovém kopu dokonat obrat. Předín rozhodně ukázal svoje fotbalové kvality, ale my si svojí bojovností přiklonili štěstí na naši stranu a zaslouženě vyhráli.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Vždy je co zlepšovat, ale s výkonem jsem byl v rámci možností spokojen. Důležité jsou získané tři body, ovšem vstřelení rozhodující branky vždycky potěší.
Vstřelil jsi vítěznou trefu. Jaká byla reakce spoluhráčů v kabině ?
V kabině si spoluhráči uvědomili, že se vlastně jednalo o náš 100. gól v sezóně, takže příspěvek do klubové kasy mě bezesporu nemine.
Jaká panovala divácká atmosféra?
Atmosféra před téměř 250 diváky byla výborná. Fanoušci nás hnali po celý zápas dopředu, a proto jim patří velké díky od celého týmu.
Nyní vás čekají Okříšky B . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Okříšky B jsou celek, který letos dokázal obrat o body i týmy jako jsou Předín a Čáslavice, takže očekávám opravdu těžké utkání. Každopádně my jdeme do každého zápasu se stejným cílem, kterým je zisk tří bodů, abychom si pak mohli po zápase zazpívat náš vítězný pokřik.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedli rodiče, ale svůj podíl na tom určitě měli i kamarádi ze školy. Mimo TJ Sokol Hrotovice jsem krátce působil v 1.SK Rokytnice nad Rokytnou, na což velice rád vzpomínám, protože jsme zde měli pohodový mladý tým. Kromě této jedné výjimky jinak hraji po celou dobu za Hrotovice. Jsem rád, že v současné době máme kolektiv, který drží při sobě.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Oblíbeným fotbalistou pro mě vždycky byl Ronaldinho Gaúcho. Jeho kličky a radost, která z něho vyzařovala při každém zápase, byly unikátní.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Fandím Chelsea FC, je to můj oblíbený klub již od dětství.
Jaké máš koníčky?
Kromě fotbalu chodím rád cvičit a pravidelně poslouchám různé druhy podcastů.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Nejspíš nemám nějaký filmový žánr, který bych vždy vyhledával.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Oblíbeným jídlem nemůže být nic jiného než kotletka "na tisíc způsobů" s rýží. V případě oblíbeného pití si vystačím s perlivou vodou, ale příležitostně neodmítnu půllitr kvalitního pěnivého moku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.