Vítězslav Chovanec - Škoda, že nevyšel hattrick

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře o hráče kola. Jak jste prožíval hlasování? A Sledoval jste jej a hecoval jste své fanoušky?
Dobrý den, neprožíval jsem to vůbec, jelikož když jsem viděl soupeře, že hráč Stěbořic měl 90% a já jen 1%, tak jsem si řekl, že to má v kapse a navíc jsem měl ještě proti sobě kolegů z týmu což je vždy těžké.
Nominován jste byl za zápas proti Jakartovicím. Jak vy jste byl sám spokojen se svým výkonem?
Abych řekl pravdu můj výkon by byl určitě jiný, kdyby nás gólman nepodržel a nepochytal tolik šanci ....za stavu 0:0 se hraje lépe než když prohráváte 3:0. Ale jinak jsem byl spokojený se svým výkonem, jen škoda, že jsem ho nedovršil hattrickem, ke kterému jsem měl opravdu blízko, ale bohužel to nevyšlo.
Zápas jste překvapivě, ale zaslouženě vyhráli. Překvapila vás výhra a s jakou taktikou jste do zápasu šli?
Překvapili jsme soupeře, jelikož jsou zaslouženě na 3. mistě a my myslím na 9. Takže papírově měli být lepší a dokonce i všichni experti vysázeli na Jakartovice. Zasloužená výhra to určitě byla, protože jsme hráli dobře jako tým, který si přišel zahrát fotbal a urvat aspoň 1.bod za remízu, ale nedělali jsme chyby jako v předchozích utkáních a proto jsme ho vyhráli a odjížděli se třemi body
Popište našim čtenářům tento zápas.
Jak už se psalo na stránkách, tak to byl fotbal nahoru a dolů, ale my jsme využili šance, do kterých jsme se dostali. opět musím vyzdvihnout našeho brankáře který nás podržel v prvních 20 minut, a to asi rozhodlo.
Neměl jste strach o výsledek, když domácí na začátku druhé půle smazali váš dvoubrankový náskok?
Pokaždé vás to srazí dolů, když vedete a oni srovnají, to je logické, ale zvládli jsme to a přidali další branku + jsme měli ještě další šance.
Vsítil jste dva góly. Jakým způsobem obě padly?
První gól jsem dal tak, že jsem dostal pas po lajně k rohovému praporku a obehrál jsem 2 obránce a překvapil gólmana střelou na bližší tyč, protože čekal nahrávku do vápna. Druhý gól padl po přihrávce ze středového kruhu na lajnu, kde jsem utekl obráncům a obstřelil gólmana.
V posledních dvou zápasech jste získali šest bodů a získali jste trošku větší klid do konce sezóny. Kolik bodu myslíte, že budete muset získat, aby ten klid byl definitivní?
Pro nás bylo důležité utkání s Melčí, kde jsme museli 100% vyhrát, ale bohužel Melč nedorazila a my vyhráli kontumačně....teď jsme jeli do Jakartovic, které jsme vyloupili o 3 body což je super. Chtělo by to vyhrát aspoň 1-2 utkání a byl by klid, i když já osobně si myslím, že o sestupujících je rozhodnuto.
Naposledy, co jsme spolu mluvili, tak jste byl hráč Litultovic. Co vás vedlo k přestupu a jak jste spokojen v Komárově?
K přestupu do Komárova mě vedlo mnoho věcí, ale hlavní iniciátor byl Daniel Solný, který je pro mě opravdový přítel a skvělý fotbalista, se kterým si rozumím na hřišti i mimo něj. V Komárově je skvělá parta a je s nima sranda, jen nevím, kde se poděl ten pátek a pivo po zápase na co mě uhnali. (smích)
Máte ještě nějaký fotbalový sen, který byste si chtěl splnit?
Skoro všechny moje sny jsem si už splnil, ale přál bych si s touhle výbornou partou postoupit do vyšší třídy a udržet se tam jelikož si to zaslouží.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.