Vždy se snažím podat co nejlepší výkon, říká Martin Havelka

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Martin Havelka z Nových Syrovic, který pomohl dobrým výkonem svému týmu k výhře nad Studencem. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji moc. Do zápasu jsme vstupovali s velkým odhodláním vyhrát, jelikož se hrálo o důležité 3 body v boji o záchranu. Myslím si, že jsme v zápase byli lepší, zejména díky přesnější hře s míčem a převážné hře po zemi. V zápase nám velmi pomohl první vlastní gól soupeře po výborně centrovaném míči z přímého kopu. Do druhého poločasu se nám nastupovalo lépe a v průběhu jsme nastříleli další dvě branky. Kluci z mého týmu předváděli skvělý výkon a týmovou spolupráci potřebnou pro výhru.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem
Touto sezónou začala moje účast v mužském týmu Nových Syrovic a jsem rád za zkušenosti, které mohu tímto získat. Vždy se snažím podat co nejlepší výkon a tentokrát to stačilo k vítězství. Nejdůležitější je však hodnocení ze strany trenéra a kapitána.
Nyní vás čeká Chlístov . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Očekávám další důležitý boj, který bude ještě těžší než ve Studenci. Musíme podat minimálně tak dobrý výkon jako ve Studenci a přistoupit k zápasu zodpovědně. Jediný výsledek, který by nás uspokojil, je samozřejmě výhra!
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedli rodiče, kteří mě i nadále podporují. Od deseti jsem se se svými kamarády přihlásil do nového týmu mladších žáků v Nových Syrovicích. Zde jsem hrál šest let a na podzim 2020 jsem přestoupil za svým bratrem do Třebelovic, kde jsem nabral mnoho zkušeností. O rok později jsem se vrátil do Nových Syrovic, kde plánuji pokračovat.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude
Mým prvním vzorem byl hráč Marcelo, ale postupem času se můj názor mění na hráče z mého týmu. Od malička je můj oblíbenec můj bratr, se kterým se budeme předhánět ve výkonech ještě dlouhou dobu.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Jediný tým, kterému v "profesionálním" fotbale fandím je AC Sparta Praha. Můj nejoblíbenější tým je ale vždy ten, ve kterém hraju.
Jaké máš koníčky?
Jednoznačně hraní počítačových her a fotbal. Baví mě většina kolektivních sportů.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Nejsem fanouškem sledování filmů, ale pokud bych si musel vybrat, tak horor nebo komedie.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Všechno z masa. A jako nejoblíbenější pití je vychlazená kofola po dobře odvedeném výkonu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.