Spoluhráčům bych chtěl poděkovat, že mě vzali mezi sebe, říká hráč kola Lukáš Černý

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola a k vítězství s týnem. Jak zápas probíhal?
Zápas dle výsledku nebyl na první pohled tak jasný. První poločas byl soupeř aktivní a hrála se vyrovnaná hra. My měli několik šancí, které jsme bohužel neproměnily. Do toho ještě neproměněná penalta, která pomohla soupeři. Máme ale v týmu šikovné, mladé fotbalové hráče a druhý poločas soupeř odpadl fyzicky a přehráli jsme je. Zasloužená výhra.
Nyní jedete do Hodějovic, jaký očekáváš zápas?
Na tento zápas nejedu a soupeře neznám. Rozhodně ho nesmíme podcenit a myslím, že jsme favoritem a kluci to zvládnou.
Zvládáš mimo fotbalu a práce ještě nějaké koníčky nebo jak trávíš čas?
Mám práci v Německu a každý týden přijíždím ve čtvrtek večer. Bohužel nemám moc volného času ani na tréninky. Trávím čas s rodinou a práce okolo baráku na jaře je dost, takže času pro sebe opravdu moc nemám.
Zeptám se na tvou fotbalovou karieru. V kolika letech si s fotbalem začal a jakými si prošel kluby?
S fotbalem sem začínal pozdě. Cca v 8 letech. Ale kopání do balonu na základní škole a poté na vesnici jen tak s klukama od malička. Všiml se mě jeden kamarád a řekl, ať to jdu zkusit na trávník, že sem docela šikovný. Tak sem šel. Asi do 26 let sem hrával na pardubicku za tým FK Sokol Prosetín. ( okresní přebor, 1. B třída, 1. A třída). Pak sem začal pracovat v zahraničí a nebyl čas na trénování. Tak sem s fotbalem bohužel přestal. Po třech letech mi začal fotbal chybět. Hráli jsme v zimě jen s kámošema v hale a tam byl jeden kluk, který mě oslovil, že sem celkem běhavý jestli si s nimi nechci zahrát, že jich je málo. Tak sem šel. Byl to tým TJ Sokol Zahrádky (IV. třída), kde sem strávil dva roky. Neměl sem na trénování čas vzhledem k mé práci ale kluci mě vzali i tak a myslím, že sem byl i oporou týmu a děkuji, že mě vzali mezi sebe a dali šanci. Momentálně hraji za tým Včelná (III. třída). Kluky poznávám ale myslím si, že je tu skvělá parta a chceme postoupit.
Jakou máš rád hudbu a filmy?
Nemám žádný vytříbeny vkus ani styl hudby. Poslouchám cokoli mě zaujme do uší. U filmů je to se mnou složitější. Tam sem dost vybíravý. Mezi mé nejoblíbenější patří ale Transformers a Marvelovky.
Máš nějaký fotbalový vzor?
Messi a Ronaldo.
Chtěl by si něco vzkázat fanouškům, fanynkám a spoluhráčům
Fanouškům a fanynkám bych chtěl vzkázat ať nás chodí podporovat. Máme mladý kolektiv a super partu a na fotbal se dá koukat. Někdy i lépe, než na Fortuna ligu. Spoluhráčům bych chtěl poděkovat, že mě vzali mezi sebe, i když jim trošku kazím věkový průměr a za to, že když nemám čas na trénování, že mi dají občas šanci si zahrát a snad sem pro tým přínosem.
Favorit na Fortuna ligu?
Myslím si, dle víkendových výsledků, že vyhraje Plzeň

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.