Dědovi patřil tento zápas, říká Marián Vahil'a

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Marián Vahil'a z Rokytnice, který přispěl dvěma góly k výhře nad vedoucími Myslibořicemi. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Mariáne, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Ahoj. Děkuji. Od začátku zápas začal ve velkém tempu a naštěstí jsme rychle vedli. Myslibořice začli nakopávat balóny na opravdu silný útok, který mají, a mi se s tím nedokázali srovnat a to vedlo k vyrovnání. Potom obrana hostí udělala chybu a to jsme využili. A od té doby jsme začli držet balón a první poločas byl náš. Druhý poločas se hrál vyrovnaný fotbal pohledný pro diváky plný odhodlání obou soupeřů utkání vyhrát. Hosté vyrovnali, ale mi se nevzdali a utkání krásnou akcí po levé straně rozhodli do prázdné brány a konec zápasu i se štěstím zvládli.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Po dlouhé době jsem se zase trefil. A nechal jsem tam všechno! Takže za mě dobrý (smích).
Nyní vás čekají Třebelovice . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Třebelovice jsou výborný soupeř. Navíc se jim na jaře celkem daří. Čekám opět náročný zápas. Ale mě uspokojí jen výhra. Hrajeme doma!
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě vedl táta a děda. A dědovi patřil tenhle zápas a oba góly které jsem dal, protože to ráno před zápasem zemřel. S fotbalem jsem začínal ve Starči. V patnácti šel do Rokytnice a už jsem zde zůstal, našel si tu manželku postavil dům a patřím sem. Mezi tím jsem byl na hostování ve Velkém Meziříčí, kde jsem nabral hodně zkušeností, ale bylo to po zranění, takže to nebylo úplně ono.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Pavel Nedvěd a Karim Benzema.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Vyloženě nemám oblíbený klub. Fandím dobrému fotbalu.
Jaké máš koníčky?
Rodina, fotbal a vůbec sport obecně.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Mám rád komedie.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Hovězí steak a všechno z masa, jediný co nesním je špenát a dušená mrkev. Radegast a Bernard jsou oblíbené značky (smích) a samozřejmě mošty a destiláty z Rokytnické Veverky!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.