Jan Šindelář - Chceme se fotbalem hlavně bavit

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, co říkáte na svou výhru v hlasování o hráče kola? Sledoval jste naše hlasování?
Dobrý den, jsem moc rád, že se mi povedlo zvítězit v takto prestižní anketě. (úsměv) Stránku fotbalunas sleduji, takže jsem sledoval i hlasování.
V sobotu jste vysoko porazili Kylešovice. Odpovídá výsledek dění na hřišti?
Myslím si, že ano. Kylešovice mají pár šikovných hráčů, a když si to dali po zemi, tak byli nebezpečnější, ale oni zkoušeli hrát zbytečně nakopávané míče dopředu. Což se mi ale líbilo, že hráli až do konce zápasu, i když prohrávali 7:0
Popište, jaký průběh zápas měl.
Prvních pár minut bylo nic moc. Potom se dostal do šance z boku Roman Kokošek a propálil gólmana (smích). To si myslím, že nás uklidnilo. Poté už jsme převzali taktovku hry a vytvářeli si šance, které jsme proměňovali.
Vsítil jste dvě branky. Jakým způsobem padly?
První byla z penalty, když sem vyslal Romana Kokoška do brejku a on byl ve vápně faulován. U druhé jsem zachytil rozehrávku Kylešovic a prošel jsem až do vápna, kde proti mně vyběhl gólman, tak jsem mu naznačil kličku a zkusil jsem míč poslat kolem něho. On stihl jít na zem, ale balon se odrazil ke mně a já jej objel a poslal míč do prázdné brány. Zajímavé je, že jsem na zápase ani neměl být. Moje žena mě již nechtěla pustit, jelikož to vypadalo, že se může stát, že pojedeme do porodnice. Tam jsme nakonec jeli v neděli ráno a narodil se nám syn (úsměv). Ale víte jak to je. Jestli si ten fotbal neprosadíš, tak jsi mrtvý muž (smích).
Co chybělo, abyste jste zkompletoval hattrick?
To by sem musel lépe střílet. (smích Měl jsem v zápase ještě asi dvě střely zpoza vápna. U jedné si mohl dát ještě gólman kafíčko, než tam doletěla (smích) a další šla tuším vedle.
Šest bodů ztrácíte na dosud suverénní Píšť. Myslíte, že je ztráta dohnatelná?
Upřímně to bude asi veliký problém, protože Píšť moc bodů neztratí. U nás alespoň ztratí neporazitelnost. Jinak já budu rád, když získáme co nejvíce bodu, ale hlavně abychom se fotbalem bavili.
Kdyby to nevyšlo. Tak jaká je naděje postupu z druhého místa? Už se ví, jak to letos s postupem bude?
Abych pravdu řekl, tak nevím. Ještě jsem se našeho předsedy Standy (ten ví vše - smích) neptal. Asi s tím i zamíchá to, kde se přihlásí Dolní Benešov.
Popište čtenářům vaši dosavadní kariéru.
Začínal jsem s fotbalem v Mokrých Lazcích, poté jsem byl v Kravařích. V mužích jsem začínal v Mokrých Lazcích hrát 1.A třídu, poté za Fotbal Opava 1.A třídu a kraj. Potom jsem se vrátil zase do Mokrých Lazců, kde jsem si utrhnul zadní křížový vaz. To jsem na 2 roky s fotbalem skončil. Než jsem se nechal ukecat do Stěbořic, za což jsem rád, protože je tady parádní parta.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.