Naše hřiště je na jaře nedobytná pevnost, říká Filip Tomek

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Filip Tomek z Náměstě B, který svým dobrým výkonem pomohl svému týmu k výhře nad Studencem. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Filipe, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Dobrý den, Moc děkuji, vážím si toho. Hlavně ale děkuji svému týmu za výkon v zapase kvuli kterému jsem v téhle anketě. Zápas to byl důležitý pro obě mužstva a proto se odehrával již klasicky ve velice bojovném duchu. Domácí začali o něco lépe a šli také zaslouženě do vedení. Avšak nás to nepoložilo a nesložili jsme zbraně a před koncem prvního poločasu jsme se herně zvedli a zaslouženě srovnali skóre. Do druhého poločasu jsme rovněž vstoupili lépe a to gradovalo v 55.minutě kdy zklamal náš jinak neomylný penaltový expert Eliaš, ale i hned na to jsme po krásně kombinaci otočili průběh zápasu v náš prospěch. Poté byla hra vyrovnanější, šance přicházeli na obou stranach ale žadna z nich se brankově neujmula. A i proto jsme ze Studence odjeli o 3 body bohatší.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Můj výkon nebyl optimální, stále je co zlepšovat a na čem pracovat. Samozřejmě jsem rád že jsem týmu pomohl dvěma góly k zisku 3 bodů a je to pro mě o to cennejsí že v takovém zapase jako je derby proti Studenci.
Nyní vás čeká Chlístov . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Jelikož je naše domácí hřiště na jaře nedobytná pevnost tak doufam že to tak zůstane i po zapase s Chlístovem. Očekávám jedině 3 body.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě přivedl muj táta který samozřejmě taky hrával. A už od žákovskych let do součastnosti jsem věrny svému mateřskému klubu FC Náměšť nad Oslavou-Vícenice. Srdcař.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Oblíbených fotbalistů jsem měl spoustu. Věkem se to mění, v současnosti je to Toni Kroos (založník Realu Madrid) a zejmena můj spoluhráč a fotbalový mentor, vicenická mašina na goly Jirka Eliáš.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Hala Madrid! jedině ! Z českého rybníčku pak Ac Sparta Praha.
Jaké máš koníčky?
Muj koniček je pochpitelně hlavně fotbal, rad si zahraju i tenis. kdyz nesportuji tak provozuji akvaristiku, čtu knihy a sleduji AZ kviz.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Všechny
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Mám rád všechna jidla, nejradsi asi dobrou pizzu a na pití vodu, samožrejmě (úsměv).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.