Slavomír Vála FC Mělník : Uděláme pro záchranu vše.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Můžeš nám popsat jak zápas s Rejšicemi probíhal?
Zápas s Rejšicemi hodnotím kladně, protože jsme vyhráli. Ale fotbalově z obou stran to nebylo nic moc. Pro Nás jsou důležité 3 body v boji o záchranu
Můžeš nám přiblížit svoji kariéru, kde jsi všude působil?
Zahrál jsem si už v hodně klubech. Začínal jsem na Pšovce Mělník, poté jsem okusil žákovskou ligu v Neratovicích a z nich v mladých letech ještě přešel do Vysoké u Mělníka. Pak jsem ještě zkusil divizi v Libiši, kde se hrála divize, takže pro mě obrovská zkušenost. Poté jsem se ocitl také ve Varnsdorfu U21, kde jsem prožil asi nejvíce své nekariéry :D Chodili jsme často vypomáhat do Nového Boru, kde se hrála v té době divize, takže pro mě dobré z pohledu vytíženosti. Z Varnsdorfu jsem se vrátil zpět do Vysoké a okusil ještě Byšice a zakotvil nakonec v FC Mělník.
Jak vidíte Vaši záchranu v soutěži? Ztrácíte 10 bodů na desáté místo, které by mohlo zaručovat potřebnou záchranu.
Záchranu vidím tak, že uděláme s týmem vše proto, aby jsme se zachránili.
Na co si ve své kariéře nejvíc pyšný? Na co vzpomínáš nejraději?
Nejvíce vzpomínám když jsem byl ve Varnsdorfu, kde jsme porazili třeba Spartu, Ostravu a dost zápasů kde hráli třeba hráči z áčka. Nejvíce si vzpomínám na Nešpora, Chramostu a taky Vraštila ze Zlína a Kašu z Plzně.
Máš tušení, kolik tě bude stát vítězství v hlasování o hráče kola?
Tušení nemám, kolik mě to bude stát ale hlavní kasa pan knedlík si určitě něco vymyslí :D
Potřetí v jarní části vyhrál v sestavě kola hráč z FC Mělník, máte tak silnou základnu fanoušků nebo to sledují všichni v kabině?
Myslím si, že pár fanoušků máme, ale taky to dost sledujeme v kabině.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.