Jaromír Osvald: Dejte mi to do vápna a jděte slavit k rohovému praporku.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Jaromír Osvald z Mochtína. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký post hrajete nejraději a proč?
Nejraději hraji na postu útočníka, protože rád zakončuji šance, které mi spoluhráči připraví a protože se nemusím vracet při breaku. Ale v Mochtíně přišli na mé další přednosti a to na postu předstopera. (smích)
V zápase proti Hrádku jste dal asi životní branku. Jak byste ji popsal z vašeho pohledu? A povedlo se vám něco obdobného už dříve?
Přišel centr z levé strany, gólman to vyrazil a pak už vůbec nebylo pochyb, že branka padne. Prakticky když se ke mě balon odrážel, už jsme mohli slavit. (smích) Balón se odrazil a já jsem ho trefil krásně z voleje nártem do pravé šibenice. Říkám to pořád spoluhráčům: "Dejte mi to do vápna a jděte slavit k rohovému praporku." Už se mi to povedlo, ale ne v této soutěži, bylo to v okrese.
Co si myslíte o svých dvou trenérech?
Máme jedinečnou kombinaci Zbyškovo dravého mládí a Jiřího léta zkušeností.
Už máte nějaký fotbalový věk...Jaké to je být v kabině s takovými mladými kusy jako jsou Blahník, Smolík, Velek, Žiak, Šafránek, Lysek, Pretzelmayera případně další?
Je výhoda být s mladými, protože alespoň nemusím nosit kužely a dělat pití... Ale teď vážně, je fajn mít neustále motivaci snažit se udržet tempo, které oni mají. A oni zase můžou čerpat zkušenosti od těch starších.
Leze vám někdo z kabiny na nervy?
Kromě trenéra a asistenta asi ještě dalších 12 hráčů. (smích)
Podzimní výkony byly jako na houpačce. Jste ale s postavením v tabulce a ziskem bodů spokojení?
Na to jakou máme marodku, tak 6. místo a 23 bodů je celkem dobrý výsledek. Chtěli jsme mít bodů víc, ale bohužel se to úplně nepovedlo. Soupeři byli většinou proti.
I přes poslední prohraný zápas s Petřínem proběhla jistě dobrá dokopná. Je z ní něco zveřejnitelné?
Tak určitě. Dokopná byla výborná, protože jsme dobrá parta a kabina táhne za jeden provaz. Co se dělo po ní bych raději nezveřejňoval, oddávali jsme se neřízené konzumaci jídla a alkoholu. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.