Ondřej Kroupa:Naštěstí jsme se do nastražené „Csaplárovky“ nenechali chytnout!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kdy nebo jak jste začal s fotbalem, kdo vás k němu přivedl?
Na první fotbalový trénink jsem dorazil v devíti letech. Přivedl mě na něj můj brácha. Naskočil jsem do fyzicky velice náročné zimní přípravy pod vedením mého nynějšího spoluhráče Karla Berana.
Pamatujete si kdy jste vstřelil svoji první branku?
Bylo to v žácích v zápase proti Rovečnému. Vyhráli jsme tehdy 16:0. Za muže jsem se poprvé prosadil do sítě benfiky Radešínské Svratky. Moc gólů nedávám, tak si to pamatuju. (smích)
Na jakém postu nastupujete?
Nastupuji na postu stopera
Hrál jste za jiný klub než je Rožná?
V Rožné jsem začínal. Poté jsme nedali dohromady žákovský výběr, tak jsem se přesunul do sousedního Věchnova, kde jsem v žácích a následně v dorostu odkopal 5 let. Následující sezonu jsem odehrál v Rožné a poslední dorostenecký rok jsem si zahrál v Nedvědici. Kromě pár minut v Nedvědickém dospělém týmu jsem poté celou „mužskou“ kategorii odehrál v Rožné.
Jak hodnotíte zápas s Pohledcem?
Na tento zápas jsme se konečně sešli ve slušném počtu a do poločasu jsme díky Filipovi Škutchanovi a Raďovi Švestkovi vedli 2:0. V druhém poločase nám ale zvlhnul střelecký prach, a i přes šance jsme nedokázali odskočit na větší brankový rozdíl. To se nám mohlo vymstít, když Pohledec na konci zápasu ze závaru před bránou snížil a tím ještě zdramatizoval utkání. Naštěstí jsme se do nastražené „Csaplárovky“ nenechali chytnout a výhru si pohlídali.
Byl jste zvolen hráčem 13.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Začátek srazu se nesl ve znamení pozdních příchodů. Jelikož si zakládám na dochvilnosti, tak mě to trochu rozhodilo. Naštěstí v sobotu nebyla žádná větší akce, tak jsme se sešli v relativně dobrém stavu, a i přes počáteční rozhození se mi hrálo dobře. Pohledec byl ale těžký soupeř, hlavně na konci to byly nervy. Důležité 3 body.
Příští kolo vás čekají Počítky B, co od zápasu očekáváte?
V této sezoně se Počítkám nedaří tolik jako minulý rok, ale všechny B-týmy jsou v domácím prostředí velice silné, a bude záležet kolik áčkařů se půjde rozehrát. I tak budeme chtít vyhrát, přezimovat na první pozici a udělat si žízeň a dobrou náladu na následnou zakončenou.
Co říká fotbalu vaše rodina?
Moje přítelkyně mě chodí podporovat pouze na derby s Věchnovem, kde má mnoho kamarádů. Na domácí zápasy se někdy přijdou podívat i rodiče. Jinak na domácích zápasech cítím také velkou podporu některých členů z rodiny mého spoluhráče Filipa Škutchana.
Oblíbené kluby, kterým fandíte?
Zde je to jednoznačně Manchester United.
Oblíbený hráč, fotbalový vzor?
Co se týče techniky nákopu míče do lesa, tak mám možnost se učit od toho nejpovolanějšího. Karel Beran.
Oblíbené jídlo co vám nejvíce chutná?
Nejsem moc vybíravý, upřednostňuji spíše slaná jídla. Velice rád mám lasagne s mletým masem.
Oblíbené pití?
2/3 piva, 1/3 hroznové limonády. I když to zatvrzelí pivaři u nás v týmu moc nechápou, tak po tréninku, či zápase není nic lepšího.
Čím je pro vás vlastně fotbal?
Fotbal je pro mě odreagováním. Je to také možnost setkat se s kamarády a dát si u toho do těla.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.