Po dlouhé době jsem se ocitl ve středu zálohy, říká Vojtěch Kos

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Vojtěch Kos z Předína, který pomohl svému týmu dvěma góly k výhře nad Radoticemi v poměru 4:0. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vojto, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Zdravím všechny příznivce kulatého nesmyslu a díky všem, co pro mě hlasovali. Kdybych věděl, že jsem nominovanej do sestavy kola, asi bych si dal hlas taky (smích). Zápas byl od začátku ve velice rychlém tempu a to nám je určitě milejší nežli naopak. A tvrdých soubojů bylo až až. Dnes po tréninku jsme si s klukama ve sprše porovnávali, kdo má většího modráka na těle smích).
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Po dlouhé době jsem se ocitl ve středu zálohy a ejhle, nějak to šlo. Každopádně, když šlape celý tým, individuální výkony se trochu smazávají.
Nyní vás čeká Pyšel. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Ano, čeká nás, pokud počasí dá, dvojzápas s Pyšelí. Máme celkem vekou marodku a trenér má co dělat, aby poskládal nějakou trochu schopnou jedenáctku. Z toho se odvíjí i zoufalejší kroky, viz. já na středu zálohy (smích). Nebude to vůbec lehké, to vlastně není žádný zápas v naší lize. Dáme do toho vše a pokusíme se pro naše fanoušky získat plný počet bodů a přezimovat tak na čele tabulky.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Na to není úplně jasná odpověď, už si to moc nepamatuju. První fotbal jsem ale začal hrát v Opatově (žáci, dorost), dále v Okříškách (dorost, chlapi) a nakonec jsem skončil tam, kam to mám na hřiště nejblíže. A nebojte kluci, ve Štěměchách kariéru končit nebudu (smích).
Máš oblíbeného fotbalistu?
Je jich více - Terry, Lampard. Momentálně je to Kante, kterej je prostě všude (smích).
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Viz. předchozí otázka - Chelsea FC. Na Stamford Bridge jsem byl už 3x a rád bych se tam opět podíval. TOP of the league!
Jaké máš koníčky?
Momentálně je můj koníček rekonstrukce bytu. Samozřejmě sport a doufám, že na jaře to bude i motorka.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Koukám úplně na všechno krom amerických romantických komedií, kde vím hned na začátku filmu, jak to dopadne.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Pizza, bbq, svíčková, pizza. Vychlazený pivo, velký preso, slivovičku na zahřátí a kávovej rum, kterej se nám hromadí za "pokuty" v kabině.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.