Jan Mojdl, FK Komárov: Jak vznikla přezdívka Bestie si už nevybavuji... Rozhovor s hráčem 11. kola Středočeského KP

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V posledním zápase jste vyhráli vysoko 2:6, můžete nám ve zkratce zápas přiblížit?
Jednoznačná výhra se narodila až ve druhém poločase. První poločas jsme byli jednoznačně lepší, ale za stavu 1:0 jsme dostali zbytečný gól a pak se trochu naše hra zabrzdila. Naštěstí jsme do poločasu dali ještě gól a vedli jsme 2:1. Uklidnění přišlo s naším 3 gólem pak byla jenom otázka kolik to bude. Výsledek mohl být klidně 10:3.
Povedlo se vám dát hattrick, je to tím, že jste nazul nové kopačky?
Tak to nevím jestli je to kopačkama, ale proti Slovanu se mi celkem daří a stálo při mě i štěstí. Jinak kopačky jsou super po dlouhé době mě nebolí z nových kopaček nohy.
Jak jste spokojený s dosavadním průběhem sezóny?
Fotbal jsem začal hrát u nás na vesnici ve Rpetech a poté se v jedenácti letech posunul do v té době Marily Příbram kde jsme prošel mládeží, až do prvního týmu, kde jsem si zahrál i ligu a to je asi i můj největší zážitek, také jsem byl na hostování v Čáslavi, kde jsem hrál druhou ligu celkem rok a poté jsem přestoupil z Příbrami, kde už jsem se nechytil na Vyšehrad do divize, kde se podařilo postoupit postupně z divize až do druhé ligy, ale jelikož jsem už chodil do práce, tak jsem jí už hrát nechtěl, protože jsem věděl že to bude max. na rok, tak jsem přestoupil do Hořovic, kde se nám podařilo postoupit z divize do třetí ligy ale to bylo jenom na rok. No a moje poslední štace je právě v Komárově kde je to asi moje předposlední angažmá to poslední bude ve Rpetech.
Máte nějaké osobní nebo týmové cíle pro tuto sezónu?
Cíl je bavit se fotbalem a skončit co nejlépe. Máme tady super partu a to je podstatné.
Můžete nám přiblížit vznik vašich přezdívek Bestie a Dimitar (Berbatov) ?
Jak vznikla přezdívka Bestie si už nevybavuji, ale Dimitar je právě proto, že jsem fanouškem Manchesteru United, kde kdysi tenhle hráč hrál a mně se hrozně líbil jeho styl hry. Byl to takový fotbalový lenoch, ale hrozně fotbalově chytrý, tak jsem párkrát při tréninku řekl jeho jméno a už mě to zůstalo.
Narodilo se vám druhé dítě, myslíte na svatbu?
Ano s přítelkyní se nám narodil syn Martínek, už máme i dceru Lucinku, které už budou 4 roky a teď už zbývá jenom svatba - ně(i)kdy.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.