Kamil Palkovič - Chtěl bych aspoň jednou postoupit

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře. Jak to s kluky v kabině oslavíte?
Dobrý den. Děkuji za gratulaci. S klukama asi slavit nebudeme, ale na ukončenou donesu nějakou lahvinku. Tím chci ještě připomenout mému spoluhráči, že i za hattrick ze zápasu s Komárovem se dává lahvinka. (smích)
V sobotu jste porazili silné Stěbořice. Jak zápas probíhal?
První poločas byl z naší strany tragický, nabídli jsme Stěbořicím několik šancí. Štěstí pro nás, že využili jen jednu. Druhý poločas už snesl nějaké měřítko a podle mě jsme výsledek zaslouženě otočili. Každopádně, derby se muselo lidem líbit.
Co se o přestávce dělo v kabině, že jste ve druhém poločase hráli jako vyměnění a skóre otočili?
V kabině jsme si řekli, že se musíme vyvarovat chyb a zkusit něco se zápasem udělat. Po dlouhé době se nám podařilo nezaspat začátek poločasu.
Vy sám jste vstřelil dvě branky. Jak obě padly?
První gól padl po krásné nahrávce za obranu od Mikiho Gračanina, kdy jsem si obhodil brankáře a do prázdné brány doklepl. Druhý gól padl po závaru ve vápně.
Jakartovice se oproti minulým sezonám hodně zvedly. Kde hledat hlavní příčinu?
Tým se vhodně doplnil o Mikiho Gračanina, Pavla Kuzníka a Adama Pekárka. Navíc od začátku sezóny má formu Péťa Heinzke, který je momentálně náš nejlepší hráč.
Při posledním rozhovoru jste zrovna Jakartovice opouštěl. Co vás přimělo k návratu zpět?
Víceméně mě k tomu přiměl Radek Urban, ale nakonec to dopadlo tak, že on zůstal ve Slavkově a mě už se nechtělo přestupovat.
Vy jste byl dlouho dvorním nahrávačem Radka Urbana. Dokonce se o vás říkalo, že spolu můžete hrát na slepo. Jak moc vám Radek chybí a neplánujete přestoupit za ním do Slavkova?
Nebudeme si nic nalhávat, spolupráce s Radkem mi samozřejmě chybí, ale osud to takhle chtěl. A návrat do Slavkova je momentálně mimo hru i z toho důvodu, že už mám něco jiného v jednání.
S kým se vám ze současných Jakartovic nejlépe hraje?
Momentálně hrajeme více týmově, tak asi se všema.
Jak jste zatím spokojen s hrou a postavením Jakartovic v tabulce?
S postavením tabulce jsem spokojený, bodů sice mohlo být více, ale i tak si myslím, že spokojenost panuje u všech. A hra? Jelikož hrajeme okres, tak kromě Píště má asi každý tým kolísavé výkony.
Co vidíte jako největší nešvar okresního přeboru?
Já asi na okresu žádný nešvar nevidím. Všechno funguje na úrovni, jak by to asi mělo vypadat. Někdy přijde jeden rozhodčí, někdy se to pokope, sem tam padne pěkný gól. Prostě okres.
Máte vy sám ještě nějaký fotbalový sen, který byste si chtěl splnit?
Chtěl bych aspoň jednou v životě postoupit. A další sen je, aby fotbal bavil mého syna Matea.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.