"Naslibovali mi před přestupem hory, doly... Stále na ně čekám," sdělil Jakub Lysek, hráč 6. kola 1.A třídy

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tímse stal Jaku Lysek, obránce Mochtína. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vilda Pretzelmayer nám v předešlém rozhovoru uvedl, že by tě bez větších rozpaků pasoval do role největšího lajdáka týmu. Máš na to nějakou reakci?
Asi na tom něco málo bude, ale já si to lajdáctví odbudu pozdním příchodem na rozdíl od Vildy, který na hřišti spíš leží než běhá.
Prý to má ale částečně souvislost s chybějícím řidičákem. Co se stalo?
Asi bych to popsal jako souhru nešťastných náhod, které jsem v žádném případě nemohl předvídat... A špatně nastavené semafory. Ale snad se teď zlepší i to lajdáctví, když se svezu s ostatními.
Jak dlouho se s nimi ještě budeš vozit?
Když se mi podaří obelstít psychotesty, tak 2 měsíce. Ale kluci jsou určitě rádi a nevadí jim mě vozit. Vždycky v autě nadšeně máchají rukama, když mě vidí.
Do Mochtína jsi přestoupil teď v létě... Co tě k tomu vedlo, kdo za tím stál a jak jsi spokojený?
Tak s většinou kluků už jsem se tam znal a už dlouho jsem si s nimi chtěl zahrát. Největší zásluhu má ale určitě Zbyněk Smolík, který mě přesvědčoval už několik let a za tu dobu nasliboval hory, doly. A co se spokojenosti týká, tak pořád na ty hory, doly čekám. Zatím jsem dostal jen pokuty.
To hraničí s myšlenkou, že tam dlouho nevydržíš...
Ale vydržím, parta je tu super a to je pro mě to důležitý. A možná ty některý pokuty jsou udělený i oprávněně (smích). Možná!
Po svém boku máš v obraně trenéra. Myslíš, že tě péruje na hřišti o to víc, než kdyby byl na lavici?
Zatím na mě ani moc připomínek neměl. Myslím, že je s mými výkony spokojený, takže je vidět, že tomu fotbalu prostě rozumí (smích).
Čeká vás Košutka. Jak si myslíš, že to dopadne? A kdo se podle tebe střelecky prosadí?
Doma určitě zvítězíme a viděl bych to na 3:0, kdy se prosadí lobem Honza Šafránek a pro dva góly si doběhne Honza Žiak. Toho prostě žádný obránce nechytí... Až na mě tedy.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.