"V kabině často posloucháme, že jsme jiní," sdělil hráč uplynulého kola 1.B třídy sk. A

Martin Vlasák, sympatický brankář AFK Loděnice, byl vámi, našimi čtenáři, vybrán hráčem uplynulého kola. Vedle hlasů čtenářů vděčí za své vítězství především čistému kontu v zápase s Braškovem. Naší redakci hráč kola odpověděl na několik otázek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, Martine. Zvítězil jste v anketě o hráče kola, k tomu vám samozřejmě gratuluji a první otázka musí být tedy řekněme až tradiční, co byste vzkázal svým fanouškům, kteří pro vás v anketě hlasovali?
Fanouškům děkuji za hlasy. Vítězství mě překvapilo, protože konkurence byla silná, hlavně z Houstouně a i od nás, Lukáš Paleček odehrál výborné utkání
Nominaci vám vyneslo čisté konto, takže mě zajímá, měl jste v některé chvíli na mále, strachoval jste se o něj? Musel jste například vytáhnout nějaký ne úplně tradiční zákrok?
Dá se říct, že jsme měli utkání od začátku pod kontrolou. Soupeře jsme do velkých šancí nepouštěli. Asi nejvíc mi zatrnulo na konci poločasu, kdy po rohu Pepa Brodský trefil břevno, ale ze společného působení ve Zbuzanech vím, že nohama mu to jde lépe než hlavou
Co říkáte na výkon svých spoluhráčů. Vyhráli jste 2:0, panuje v kabině spokojenost?
Gólový rozdíl mohl být určitě větší, ale hlavní je že jsme vzadu udrželi nulu. Po 2.kolech máme 4 body, myslím si že start do soutěže se nám povedl.
Zůstaneme ještě v té kabině, o brankářích se vypráví různé legendy, prozradíte čtenářům něco z kabiny Loděnice, existuje tam nějaký rituál, nebo netradiční povinnost, která se vztahuje právě ke gólmanům?
V kabině často s Lukášem posloucháme že jsme jiní, ale kluci nám jenom závidí, nemusíme totiž běhat jako oni. Nevím zda to je netradiční povinnost, ale gólmani se vždy starají o míče, takže když je nějaký měkký, tak nám ho hodí na hlavu.
Kdo byl vaším brankářským vzorem?
Petr Kouba
Kdybyste měl dát tři rady začínajícímu brankáři, třeba na přechodu z juniorky do chlapů, co by to bylo?
Pracovitost, čas a motivaci, hlavně v době pandemie, kdy spoustu kluků s fotbalem skončí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.