Podzimním dohrávkám už moc nevěřím, říká Jan Nejerál

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Jan Nejerál z Vladislavi, který svým dobrým výkonem pomohl svému týmu k výhře nad Horním Újezdem. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Ahoj, děkuji. Zápas byl od začátku v naší režii, míč jsme měli většinou na svých kopačkách a dobře vystupovali proti největší hrozbě hostů Mirkovi Řezáčovi. 3 body máme, ale nebýt naší dluhodobě slabší koncovky a neuvěřitelným zákrokům Pavla Hradeckého mohli jsme vyhrát mnohem dramatičtějším rozdílem.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Nevím, jestli se dá mluvit o nějakém výkonu, hosté měli 2 nebo 3 hlavičky po standartních situacích a několik brejků v podání Tomáše Kalába, proti kterým jsem musel vybíhat (vzhledem k tomu, že oba jsme asi kovanější na bruslích než na trávníku, tak to oba dost bolelo (smích).
Nyní vás čeká kvůli covidu-19 vynucená pauza. Věříš, že se odehraje ještě nějaký zápas na podzim?
Podzimním dohrávkám už moc nevěřím, a vzhledem ke stávajícímu počasí by se mi ani klepat kosu v bráně moc nechtělo (smích).
A jak to vidíš celkově s tímto ročníkem. Dovedeš si představit. že by se sezóna opět nedohrála?
Myslím, že zbývající tři kola by se dala dohrát na jaře třeba i formou nějakých vložených zápasů, např. po domluvě vždy obou soupeřů, ale bohužel, tato rozhodnutí nezávisí na nás.
Kdo patří k největším tahounům vašeho týmu ?
Už jsem hrál v týmech, kde byli kvalitní hráči, ale musím říct, že když jsem přišel do Vladislavi, tak jsem byl příjemně překvapený fotbalovou úrovní všech kluků. Kdybych měl letos někoho vypíchnout, hlavně z výborné obrany před sebou, tak vedle Vojty Paločka a Petra Otruby asi Martina Chalupu, který i z pozice nesmlouvavého stopera rozhoduje zápasy góly v posledních minutách. Dál určitě Petr Peddy Vyletěl, protože je pro nás obrovský gólový rozdíl, jít na hřiště s ním a bez něj.
Jak se budete momentálně připravovat na případné dohrání podzimní částí?
Zatím každý trénuje individuálně dle svých možností a jakmile to bude možné, najedeme opět na standartní treninky.
Který tým je pro tebe nejpříjemnější překvapením nového ročníku?
Osobně jsem zvědavý na Blatnici, se kterou jsme letos ještě nehráli, rád bych zjistil, kde se vzali v tabulce před námi. Naopak nepříjemným překvapením jsou pro mě výsledky Nových Syrovic, kde jsem 20 let působil, podle mě by měli být výš
Stal si se Hráčem kola. Co to vše obnáší pro váš tým?
Musím se poradit s pokladníkem Lukášem Petzem, ale něco mě to asi stát bude (smích).
Kdo tě nejvíc podporuje ve tvé fotbalové kariéře?
Jestli se v mém případě dalo kdy mluvit o fotbalové kariéře, tak ten vlak, už i s jednou téměř šestiletou přestávkou, jel. Z tohohle pohledu mi spíš rodina trpí, že pendluju mezi zimním stadionem a hřištěm, o podpoře by se dalo nejvíc mluvit ze strany našeho stopera Petě Otruby, aby se nemusel vrátit do brány (smích) a ostatních kluků v týmu, protože bývám velmi užitečný zejména v pozápasových rozborech v hospodě Na hřišti.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.