Jan Lichovník - Naše ambice samozřejmě sahají až k postupu

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře o hráče kola, kde všude jste hledal podporu?
Děkuji mockrát, už jenom za nominaci do sestavy kola, moc to pro mě znamená. Podporu jsem nikde nesháňel, ale moc dobře vím, kdo pro mě hlasoval, a tímto mu chci poděkovat.
Na co se můžou kluci těšit v kabině?
Určitě nepohrdnou nějakým likérem a pivečkem.
V neděli jste vysoko vyhráli nad Komárovem. Jak zápas probíhal?
Před začátkem zápasu nebylo hřiště v moc dobrém stavu, takže jsme věděli, kdo vstřelí první branku, bude mít navrch. Chtěli jsme na ně vletět, a to se nám taky podařilo, když jsme asi po 15 vteřinách svítili svůj první gól. Od té doby se nám hrálo podstatně lépe, a první půlku prvního poločasu jsme byli lepším týmem, ale nedařilo se nám vstřelit další gól, a tak jsme iniciativu přenechali Komárovu a čekali na rychlé brejkové situace, nebo na chyby soupeře, což jak se později ukázalo, vedlo k úspěchu.
Jak vy sám, jste byl spokojen se svým výkonem?
Myslím si, že už jsem podal lepší výkony v téhle sezóně, takže mě ani nenapadlo, že bych mohl být nominován do téhle prestižní ankety o hráče kola.
Vy sám jste branku nedal, ale přihrával na branky. Popište nám tyto situace?
U druhé branky jsem dostal míč na střed hřiště, porozhlédl jsem se kolem sebe a viděl jsem, jak Seník (Jan Chryczyk) zabíhá za obranu, tak jsem mu tam vyslal dloubáček a on už věděl, co má dělat. A u čtvrtého gólu jsem zachytil nepovedenou rozehrávky, 2x jsem si narazil s Fildou (Filip Mrusek) a ten už zakončoval do prázdné branky. Další asistence jsem už bohužel nepřidal, protože naší střelci jsou dřeváci. (smích)
Vávrovice zatím mají 19 bodů. Jak jste spokojen se sezónou, a kam šahají vaše ambice?
Zatím jsem spokojen jen napůl, protože kdybychom nepodcenili první dva zápasy, tak máme plný počet bodů, zároveň ale vím, že jsme mohli i body ztratit v zápase, ve kterém jsme vyhráli. Naše ambice samozřejmě sahají až k postupu.
Kde hledat příčiny, že se vám tak daří? Trenér měl před sezónou obavy, že když odešli nějací hráči, tak se to projeví?
Herně je stále co zlepšovat, víme to všichni. Ale už hrajeme dlouhé roky spolu, a tak se to už musí začít projevovat na výsledcích, popřípadě na postupu do vyšší soutěže.
V pátek se budou vyhlašovat další zpřísnění ohledně situace s koronavirem? Co očekáváte? A myslíte si, že se podzimní část sezóny dohraje?
Bojím se toho, že ten blbe*** zase něco vymyslí a sezóna se opět nedohraje. (Pozn. redakce podle nového nařízení vlády, jsou zatím všechny soutěže na čtrnáct dní stopnuty)
Jaký je váš největší fotbalový zážitek?
Největší zážitek je, že mohu dělat rozhovor pro tento skvělý web.
Kdo je u vás největší hecíř v kabině?
Asi Jim (Jan Morisch) když zrovna přijde na zápas, což se poslední dobou bohužel moc neděje, ale hecujeme se všichni navzájem, protože víme, o co nám jde. Udělat si pořádnou žízeň. (úsměv)
Máte nějaký předzápasový rituál?
Dám si tři piva, 2 půlky, půl hodiny spánku a jdu hrát. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.