ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 6.kolo Zlínský | Krajský přebor - Brankářským vzorem štítenského gólmana Jana Řeháka je Manuel Neuer z Bayernu Mnichov

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola. S Holešovem jsi udržel čisté konto, jak těžké utkání to bylo?
Moc děkuji ke zvolení. Za čisté konto jsem určitě velmi rád, ale není to jen moje zásluha celý tým předvedl parádní výkon. Utkání bylo velmi náročné, protože Holešov má velmi kvalitní tým. My jsme hlavně chtěli odčinit prohru z Morkovic a to se nám povedlo. Holešov jsme do ničeho moc vážného nepustili v zápase jsme předvedli bojovný výkon a i díky dvě krásným gólům jsme si body zasloužili.
Zatím se Vám v soutěži daří, jak hodnotíš Vaše výsledky?
Zatím naše počínaní v soutěži hodnotím kladně. Všichni pracujeme tak jak po nás trenéři chtějí. A pokud v tom budeme i nadále pokračovat můžeme být v tabulce hodně vysoko.
Jak se doplňujete s druhým brankářem Michalem Marcaníkem?
S Michalem se doplňuje moc dobře a já jsem rád, že můžu spolupracovat zrovna s ním. Navzájem se podporujeme a hecujeme k co nejlepším výkonům, jak v trénincích, tak i v zápasech. Navíc já se od Michala toho ještě můžu dost naučit
Trenérem Vás brankářů je Luboš Hnilo, který navíc působí v Regionální fotbalové akademii v Karviné, vidíš i zde určitý přínos pro Vás oba?
Přínos to pro nás má určitě velký. Luboš nás toho už dost naučil a tréninky s ním nás moc baví a já jsem rád, že s námi může pracovat a pořád nás zlepšovat.
O víkendu hrajete v Napajedlích, tam to asi bude pro Vás těžká šichta?
Utkání bude určitě velmi náročné, ale jestli předvedeme stejně kvalitní a bojovný výkon jako proti Holešovu, máme šanci na body.
Kde jsi začínal s fotbalem a kdo Tě k němu přivedl?
S fotbalem jsem začínal v Nedašově v mých pěti letech a přivedl mě k němu taťka.
Jaká je zatím Tvá fotbalová kariéra?
Tak s fotbalem jsem začínal v Nedašově jako hráč, ale potom jsem pomalu od žáku začal chytat a to mě bavilo víc, tak jsem u toho zůstal. Potom si mě vzal pan Kubiš do mužů do Návojné, kde jsem odchytal jeden zápas a potom jsem šel do Brumova, tam jsem chytal celý dorost a dokonce nakukoval do mužů. A před rokem jsem odešel do Štítné nad Vláří.
Kdo je podle Tebe největší aspirant postupu do Divize?
Kandidátů na postup je určitě víc. A doufám že mi o něj zabojujeme taky (smích).
Co studuješ a jaké jsou Tvé záliby?
Tento týden jsem nastoupil na vysokou školu ve Zlíně do 1. ročníku. A svůj volný čas trávím s rodinou. A pokud nejsem na fotbale nebo ve škole, tak chodím hrát tenis nebo volejbal. A zimu většinou trávím na horách, protože mě baví lyžovaní.
Který brankář je pro Tebe vzorem u nás a ve světě?
Můj největší vzor je od malička Manuel Neuer a líbí se mi jeho hra nohou a styl chytání. U nás se mi momentálně líbí Ondřej Kolář ze Slávie.
Dík za rozhovor...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.