Hrál jsem MSFL za rezervu Brna, říká Jan Votava

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Jan Votava z Hrotovic, který přispěl jedním gólem k výhře nad Radoticemi. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Do utkání jsme vstoupili tak jak jsme chtěli a říkali si před zápasem v kabině. Hned v první minutě jsme dali gól a do poločasu jsme přidali ještě další tři. Soupeře jsme přehrávali a vypadalo to na vysoké vítězství. V druhém poločase jsme se hodně přizpůsobili hře soupeře a nehráli naší hru. I když jsme si nějaké šance vypracovali, tak jsme se už nedokázali gólově prosadit.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
I když se mi podařilo střelit branku, tak myslím, že už jsem odehrál i lepší zápasy a hlavně doufám, že moje výkony půjdou v dalších zápasech nahoru.
Popíšeš nám svoji gólovou trefu?
Dostal jsem ze středu hřiště přihrávku na levou stranu velkého vápna a po kličce do středu hřiště jsem prostřelil brankáře hostů
Nyní vás čeká zápas s Okříškami. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Abych po pravdě řekl, tak nevím. Působil jsem dlouhou dobu v Rakousku a je to moje první sezóna, takže soupeře neznám. Za tu dobu co jsem v Hrotovicích a stačil poznat trenéra Laštovičky, tak budeme chtít vyhrát.... Jako bych ho slyšel v kabině před zápasem:"NIC NEŽ VÍTĚSTVÍ TADY NEBERU"
Mám dva starší bráchy, kteří od mala hráli fotbal, tak to pro mě byla samozřejmost. Po mládežnických týmech v Brně jsem hrál MSFL za rezervu Brna, po té v Rakousku, dále dvě sezóny HFK Třebíč a pak zpět v Rakousku. A od letošní sezóny v Hrotovicích.
Máš nějakého oblíbeného fotbalistu?
Lionel Messi, podle mě rozdílový hráč.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Nyní SOKOL Hrotovice (úsměv).
Jaké máš koníčky?
Všeobecně sport, jízda na kole, rybolov
Jaký filmový žánr vyhledáváš?
Komedie a všechny filmy s Ondřejem Vetchým
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Protože vím, že to bude číst Pavel (trenér), tak kuřecí maso s rýží a vodu.... Ale jinak krkovici a pivo

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.