Atmosféra v šatně před zápasem je nepopsatelná a pro mě fascinující, říká hráč kola David Petružálek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Davide, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Ahoj, každopádně moc děkuji ke gratulaci k vítězství, ale objektivně bych spíše vyzdvihl výkon našeho předstopera Štěpána Hájka, který odehrál velmi dobrý zápas. Hraje s velkým přehledem, nasazením a je jak se říká "jistota" v zadních řadách našeho týmu. Jinak z mého pohledu to byl zápas plný nepřesností při rozehře, ale to už tak někdy bývá. Z minima jsme vytěžili maximum. Výsledek neodpovídal průběhu hry a uznání za výkon zaslouží i hráči K. Újezdu. Do poslední minuty se snažili hrát fotbal a útoků na naší branku při blížícím se konci zápasu bylo opravdu dost. Ještě bych rád touto cestou pogratuloval našemu útočníkovi a velmi dobrému střelci Michalu Ježkovi. Je nekompromisní v zakončení, tvrdý útočník a takového hráče by si na soupisce přálo mít každé družstvo.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Popravdě hraju na pocit a ten jsem neměl vůbec dobrý. Asi to bude i tím, že bych potřeboval nějaké to kilo z mé váhy shodit a hned by se běhalo o něco lépe. Budu se na tom snažit zamakat!:)))). Svůj výkon hodnotím jako lepší průměr, který samozřejmě vychází i ze hry mých spoluhráčů a doslova bojovníků v jedné osobě.
Kdy nebo jak jsi začal s fotbalem, kdo tě k němu přivedl?
K velkému fotbalu jsem se dostal přes mého spoluhráče z basketbalu Víťu Trojana z BK Holice. Jen pro upřesnění, tak od malička až do nedávna jsem hrál basketbal a mimo sezónu byl náš doplňkový sport právě fotbal. Slovo dalo slovo a na pár zápasů jsem v několika sezónách nastoupil za fotbalové družstvo Veliny z Východních Čech.
Ve kterých klubech si působil?
Pouze TJ Sokol Veliny.
V Dívčicích si půl roku, jak se ti tam vůbec líbí?
Za tuhle otázku jsem moc rád. Když jsem oslovil předsedu klubu TJ Mír Dívčice Pavla Vovsa, zda nehledají nějakého hráče třeba na střídačku, tak jsem vůbec netušil do jaké party skvělých kluků se dostanu. Atmosféra v šatně před zápasem je nepopsatelná a pro mě fascinující. Najednou jsem součástí party kluků včetně realizačního týmu, kteří fotbal hrají a dělají, jen proto, že ho prostě mají rádi. Jsem za tu možnost hrát právě za Dívčice opravdu rád. Do každého zápasu, který odehraji se snažím dát hlavně to srdíčko a bojovnost. Kluci na hřišti, střídačce, realizační tým TJ MÍR DÍVČICE mají můj velký respekt!!! Dívčice Olééé.
Co říká fotbalu tvá rodina?
Moje žena si myslí, že v mém věku jsem se zbláznil začít s fotbalem. Trošku sranda, ale pravda je taková, že mé zdůvodnění proč právě fotbal zde v Dívčicích musel mít trochu reálné základy. Mé rodině se v Jižních Čechách líbí a pohráváme si s myšlenkou, že bychom se sem přestěhovali i nastálo. Pro moji ženu je to kraj zaslíbený už od dětství a já jej poznávám od doby co jsme spolu.
Oblíbené kluby, kterým fandíš?
Nemám oblíbený klub. Fandím dobrému českému fotbalu. Každopádně šatna Dívčic je rozdělana na sektor Sparty a Slávie.:)))) Doufám, že jsem nezapomněl ještě na nějaký český fotbalový klub.
Oblíbený hráč, fotbalový vzor?
Nemám žádného oblíbeného hráče či fotbalový vzor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.