Hráčem kola se stala další tvář SK Petřín Plzeň B, Leonid Gavrylovskyy!

Hlasování o nejlepšího hráče 12. kola mělo zajímavý závěr. Na třetím místě se s 10,61% umístil košutecký střelec hattricku, Tomáš Pekník. Na druhém místě kaznějovský brankář Jiří Švamberg se 40% a o pouhých 4,08% před ním se umístil petřínský krajní záložník, Leonid "Leo" Gavrylovskyy. Mladíka, ketrý před přestupem do Petřína hrál ve Zruči, jsme vyzpovídali a rozhovor naleznete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Leo, gratuluji k další výhře do Petřína, i když tentokrát to bylo o chlup. Kdo se tentokrát postaral nejvíce o to, žes hlasování vyhrál?
Ahoj a děkuji. Myslím, že hlavně spoluhráči z týmu a chtěl bych jim za to poděkovat. Na Petříně totiž Vaše stránky hodně sledujeme.
Jak bys hodnotil poslední zápas v Kralovicích?
Hned od začátku na nás vlítli a my jsme dostali rychlý gól. Ale do konce poločasu jsme zabrali a zápas otočili. Po přestávce jsme pak už kontrolovali hru a snažili se vyvarovat zbytečných chyb v defenzívě. Nakonec jsme vyhráli o 3 branky.
Leonid Gavrylovskyy, to není úplně typicky české jméno. Kde má tvá rodina kořeny?
Na Ukrajině.
Vídáš se s rodinou v cizině, odkud vaši pochází? Jsou fanoušci fotbalu?
Celou rodinu mám tady v Česku. Jsem tu od šesti let, ale o prázdninách vždycky jezdím na Ukrajinu za kamarády. Rodiče fotbal moc nesledují, ale když mám zápas, tak se na mě jezdí skoro pořád dívat.
Jsi ještě mladej, jak se říká, všechno máš před sebou. Už pracuješ, nebo ještě studuješ?
Studuji na hotelovce ekonomiku a podnikání. Teď se připravuji hlavně na maturitu, a pak se uvidí.
Podle tvého facebookového profilu jsem si všiml, že fotbalovým vzorem bude asi Leo Messi. Byl jsi se na jeho hru už podívat? Například na posledním zápase Slávie v LM s Barcelonou?
Zatím ještě ne, byl jsem se podívat pouze na stadión, ale mám v plánu tam určitě někdy zajet na zápas.
Komu fandíš v ČR a jaké utkání dvou světových týmů bys chtěl navštívit, a proč?
Teď jsem hodně začal fandit Slavii Praze v Lize Mistrů, ale popravdě, český fotbal moc nesleduji. Chtěl bych se podívat na zápas Barcelona - Juventus. Líbí se mi, jak hraje Messi a Ronaldo.
Jak tipuješ následující zápas proti Kaznějovu?
Myslím si, že vyhrajeme. Jestli budeme hrát to, co máme, tak musíme porazit úplně každý tým v této soutěži. Je to pouze a jenom na nás.
Leo děkuji z krátký rozhovor a ať se i nadále daří! A hodně úspěchu u maturity.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.