ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 8.kolo ČFL B, 2019-2020

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je Dominik Bičiště z FK Hradec Králové. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhráli jste v Brozanech 4:0. Jak byste utkání zhodnotil.
Vstřelili jsme rychlý gól, to nám hodně pomohlo, pak jsme s přehledem dohráli první poločas na 3:0 po krásných akcích, vycházel nám skvěle presink a jako tým jsme byli velice kompaktní, druhý poločas jsme úplně dobře nezačali, ale přežili jsme pár jejich šancí a přidali ještě jednu branku z penalty.
Vy jste vstřelil dvě branky. Jak padla první?
Byla to krásná akce od kluků ze středu hřiště , poté kolmý balón do strany a Prochy mě tam krásně našel, já už jsem tam ve skluzu míč jenom dorážel.
Druhou jste přidal z penalty. Věříme si na zahrávání pokutových kopů? Byl jste určeným exekutorem?
Na penaltu jsem si věřil, hraji útočníka, tak to musím brát na sebe. Určený jsem nebyl, takže jsem rád, že jsem to proměnil, jinak bych si asi něco vyslechl. (smích)
S pouhými šesti inkasovanými góly máte jasně nejlepší obranu v soutěži. Čemu to připisujete?
Kluci podávají vzadu velmi kvalitní výkon včetně gólmana. Řekl bych, že nám dost pomáhá i nově příchozí Plašil z áčka, jako tým jsme kompaktní nahoru i dolů, což tomu také hodně pomáhá.
V kabině jste samí mladí hráči, kromě Marka Plašila, který je i asistentem trenér. Jak Markova role vypadá v praxi?
Mára s námi normálně trénuje, vede rozcvičení a podle konzultace s trenérem vede i určitá cvičení. Je vidět, že ho to i baví, přinesl i nějaké nové věci, takže pro nás je to určitě přínos.
Jak byste sám sebe popsal jako hráče? Kde jsou Vaše přednosti a kde nedostatky?
Myslím si, že mé přednosti jsou rychlost, práce s míčem, souboje jeden na jednoho. Naopak potřebuji dost zlepšit koncovku i slabší nohu .
Kdo Vám pomohl k výhře v anketě o hráče kola?
Asi výkon v Brozanech. (smích) Klub něco sdílel na stránkách a také rodina s přáteli.
O vítězství jste svedl těsný souboj se spoluhráčem Samkem. Nevyčítá Vám Denny trochu, že jste ho porazil?
Ne, to určitě ne. Denny podal skvělý výkon, zasloužil si to také. V kabině jsme něco málo prohodili, ale spíše jsme se hecovali, bylo to štěstí. Díky za to, že ho u nás máme, myslím si, že každou chvíli už se posune výš.
V dalším kole hostíte Zbuzany. Jak se těšíte na protihráče Maria Ličku nebo Radka Šírla?
Ano musíme tento zápas zvládnout a dotáhnout se na vedoucí týmy. Těším se moc, jsou to zkušení hráči. Uvidíme, jak to dopadne, důležité bude se jim nepřizpůsobit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.