Pokud by se podařil ten třetí flek dotáhnout, tak bude dokopná o to příjemnější, říká hráč kola Viktor Karafiát

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Viktore, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Z mého pohledu a myslím i všech to bylo tak, že jsme opět prvních pár minut zůstali ještě v kabině. Když dostanete branku hned z první situace.. Co na to říct ..? Moc pohledné utkání se nehrálo, myslím že „tropické“ počasi si vybralo své. I tak si dovolím říct, že od 30. minuty jsme byli lepším týmem. Začne druhá půle a světe div se..opět po pár minutách inkasujeme hodně lacinný gól – to by se opravdu musel Holas v braně roztrhnout. Od té doby musím říct, že jsme hráli dobře. Z našeho tlaku vznikl pokutový kop, který jsme proměnili a opět se ukázalo kdo je ten pravý exekutor těchto kopů v našem týmu (smích). V 72. minutě srovnával „předseda“ na 2:2 a byl pořád dostatek času na „obrat kola“. Ten jsme si tedy nechali na úplně poslední akci utkání ale o to víc byl sladší, když Píša rozvlnil síť, začala ta pravá euforie !!! Holas to interpretoval asi nejlépe - slovy „dnes se ožeru jak prase“ - jako by to mělo být jindy jinak ?! (smích)
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Už jsem odehrál určitě lepší zápasy ale cítil jsem se dobře. Pokutový kop jsem také proměnil takže za mě asi dobrý.
Branku si vstřelil z penalty. Co předcházelo pokutovému kopu?
Vyústilo to z delšího tlaku do šestnáctky soupeře, kde už obránce musel tahat za brzdu a stáhl Kepiho k zemi, v opačném případě by již šel nejspíš náš hráč do zakončení.
Nyní vás čeká zápas s Lišovem . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Nejdeme si pro nic jiného než pro 3 body. Stále platí, že 3. místo v tabulce by byla skvělá tečka za sezonou.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Nedá se říct, že by mě k němu někdo přímo dovedl, už od mala jsem běhal s míčem u nohy. Můj děda hrával fotbal a první moment, který si takhle z hlavy vybavím bylo když mi z garáže vytáhl staré gumotexy a já pádil na první trénink.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Oblíbený fotbalista je Cristiano Ronaldo.
Jaké máš koníčky?
Pěkná auta, dobrou muziku a rád cestuji.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Mám rád komedie.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Dobrý steak a k pití tonic.
Na závěr. Co říkáš na průběh sezony 2018/19 a jak bys jí zhodnotil?
Ve výsledku sezona dobrá, na druhou stranu když si vezmu některé zápasy, kde jsme body ztráceli, mohlo to být mnohem lepší.. I tak určitě spokojenost a pokud by se podařil ten třetí flek dotáhnout, tak bude dokopná o to příjemnější.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.