V posledních zápasech se nepoznávám, směje se hráč kola David Eliáš

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Davide gratulujeme k ocenění. Hráčem kola ses stal díky dobrému výkonu proti Vrábče, kde jste vyhráli vysoko 8:0. Jak jsi celý zápas viděl?
Děkuji, do zápasu jsme vstoupili celkem aktivně. Proti soupeři, který hrál první půlhodinu pouze o 10 hráčích, jsme si udělali pohodlný náskok a pokračovali v pohledných akcích po křídlech a tak do konce poločasu skóre ještě narůstalo. I do druhé půle jsme vstoupili velmi dobře, kdy jsme hned v první minutě zvýšili na 6:0, pak se udělalo pár změn v sestavě a zápas se dohrával pod naší taktovkou.
Jsi s tímto výsledkem spokojený?
Tak určitě ano, ale s takovouto hrou musíme pokračovat zápas, co zápas.
Vstřelil jsi dvě branky. Jak se to seběhlo všechno?
U prvního gólu Ondra Vaník odcentroval z levé strany slabší nohou na zadní tyč, kde byl Radek Horejš, který mi skvěle sklepnul míč zpět před branku a já se nemýlil. Druhý gól padl po stejné kombinaci Máňa – Horyna, který mi přihrával před prázdnou branku.
Na jakém postu se ti hraje nejlépe?
Vždycky jsem hrál na kraji zálohy, v posledních zápasech jsem byl vyzkoušen v útoku a celkem mi to sedí. Nepoznávám se (smích).
Nyní jedete do Mladého. Co od zápasu očekáváš?
Těžký zápas. Mladé se na jaře herně zvedlo a ještě neprohrálo. Jestli nastoupí někdo z áčka, tak na to se ohlížet nemůžeme a proto věřím v další naši výhru.
Jaký je tvůj největší fotbalový sen?
Tak snů během mé dlouhé kariéry bylo už spousta (smích). V současné chvíli doufám v náš postup v letošní sezóně, ale to je ještě pořád daleko.
Pod jakým trenérem by sis nejraději zahrál?
Pod Pepem Guardiolou v době, kdy trénoval Barcelonu.
S jakým českým fotbalistou bys chtěl zajít na kafe/pivo?
Asi nikdo konkrétní, ale když už tak s Martinem Leštinou
Jak trávíš čas mimo zelené trávníky? Máš nějaké záliby?
Hodně času se stráví prací. Jinak se věnuji přítelkyni, když je čas navíc tak se jdeme projet na inline brusle nebo si zajdeme s dalšími kamarády zahrát beach.
Je něco, co bys rád vzkázal vašim fanouškům a fotbalové veřejnosti?
Děkuji našim fanouškům za podporu a ať v tom pokračují jako do teď, i kdyby se zrovna nedařilo dle představ.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.