ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 19.kolo Zlínský | Krajský přebor - Morkovický fotbalista David Prachař hraje závodně šachy za Zborovice a rád si sedne i ke klavíru

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, zápas s Holešovem se Ti povedl a nakonec jste brali tři body, jak utkání probíhalo?
Děkuji. Velká gratulace patří všem klukům, kteří se na vítězství podíleli. Hlavně Davidu Jarkovi za vychytané tutovky a neúnavnému Marku Opltovi. První poločas byl od nás aktivnější. Mohli jsme jít několikrát do vedení, ale selhali jsme v koncovce. Druhý poločas byl vyrovnanější. Dali jsme sice gól ze standardní situace, ale od doby, kdy jsme vystřídali, soupeř byl víc na míči a přezval iniciativu. V 85. minutě se nám sice povedla střelit branka na 2:0, ale i tak jsme opět inkasovali jak je naším zvykem opět v nastavení.
Morkovice začaly jaro porážkou v Boršicích, to bylo velké překvapení?
Celou zimní přípravu nás trápila obrovská marodka. Do Boršic se jelo ve dvanácti hráčích. Možná se i myslelo, že to půjde samo proti celku na poslední příčce. Na druhou stranu Boršice získaly na jaře devět bodů. Jde vidět u nich velký posun proti podzimu.
O víkendu hrajete kroměřížské derby v Chropyni proti Skašticím, domácí jsou v laufu, co očekáváš od tohoto duelu?
Atraktivní fotbal, velkou diváckou kulisu a výhru hostů...
Myslíš si, že se Vám podaří uhlídat nejlepšího střelce soutěže Zdenka Konečníka?
Viděl jsem ho hrát mockrát. Je to skvělý fotbalista s čichem na góly. Pokud se budeme držet naší taktiky, budou to mít Skaštice těžké.
Kde začínala Tvoje fotbalová kariéra a které kluby jsi zatím prošel?
Svoji kariéru jsem začínal ve Zborovicích. Pak jsem šel jeden rok do zdounecké přípravky, kde nás vedl Jirka Klabal. Následoval návrat do Zborovic. Starší žáky jsem odehrál v HS Kroměříž. Od 16-ti let jsem hrál dospělý fotbal ve Zborovicích a na střídavý start hrával za morkovický dorost. Teď válčím druhou sezónu v Morkovicích.
Na které trenéry nejraději vzpomínáš?
Určitě na Karla Hainze v Hanácké Slavii Kroměříž. Pod jeho křídly jsem fotbalově nejvíc vyrostl. Momentálně jsem spokojený s naším trenérem Radomírem Barnetem. Má skvělé tréninky, umí nahecovat a je blázen do fotbalu.
Jak hodnotíš Vaše umístění v Krajském přeboru?
Průměr. Určitě chceme jít výš. Máme ještě dost času na získání bodů. Snad se nám to povede.
Kdo podle Tebe postoupí do nové divizní soutěže?
Těžko říct, kandidátů je hned několik - Skaštice, Luhačovice, Brumov, Baťov, Morkovice....
Zůstane Černý Petr Juřince nebo Boršicím?
Boršicím věřím v záchranu. Takže Juřinka.
Jaké je Tvé zaměstnání či studium?
Zatím jsem studentem UTB v Uherském Hradišti.
Jaké máš záliby a kterému fotbalovému klubu fandíš?
Hraji šachy za ŠO TJ Zborovice. Jinak mezi mé záliby patří obecně sporty: tenis, volejbal, plavání, jízda na kole (je toho spousta). Rád si zahraji na klavír a nepohrdnu ani dobrým jídlem. Jsem fanoušek ACS Prahy a FC Barcelony.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.