Jsem rád, že se nám podařilo otočit a vyhrát zápas, říká Dominik Adam

Hráčem kola se stal Dominik Adam z FŠ Třebíč, který pomohl hattrickem svému týmu k výhře nad Jemnickem B 4:2. Nyní si s tímto hráčem můžete přečíst celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dominiku, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
děkuji. Zápas z mého pohledu byl velice zajímavý... Doma jsme přivítali tým z Jemnic ,,B" a tak jak se čekalo, byl to těžký zápas. Hlavně jsme tomu dopomohli naším špatným výkonem. Hosté na nás vletěli ihned od začátku a my jsme byli bez pohybu, přihrávky a zkrátka nám nic nevycházelo. Hosté pak zaslouženě jako první dali branku a bylo zle. Sice jsme v 1 poločase dokázali vyrovnat, díky chybě brankaře, který špatně rozehrál, ale o pár minut si hosté vzali vedení zpět. O přestávce jsme měli v kabině docela průvan, řekli jsme si že takhle hrát nemůžeme a že v 2 poločase předvedeme lepší výkon. A docela se nám to povedlo, v brzké době začátku poločasu jsme 2x udeřili a obrátili zápas. Ke konci se hosté snažili hru vyrovnat, ale definitivní tečku za utkáním přidal spoluhráč. Jsem rád, že se nám podařilo otočit a vyhrát zápas, který nás opět posunul na 1 místo.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Se svým výkonem jsem spokojený i nespokojený ... Jistě, jsem rád že se mi povedlo dát 3 branky a pomohl jsem týmu získat 3 body, ale trápilo mě neproměňování šancí.
Která s tvých tří branek byla nejvydařenější ?
Asi ta 2 branka, která byla vyrovnávací.. Dostal jsem pěknou přihrávku za obranu, kde jsem využil své rychlosti, obešel brankaře zároveň i jednoho hráče z obrany a pak už nebyl problém míč dopravit do brány.
Nyní vás čeká zápas v Pyšelu. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Pokud se nepletu, Pyšel je poslední a nemají teď nějakou ,,dobrou formu", ale na to se nehraje, musíme k zápasu přistoupit zodpovědně. Každý soupeř se na nás dokáže ,,vyhecovat" a o to těžší jsou pak zápasy. Samozřejmě bereme jen výhru a asi nějaký větší výsledek by pro naší pohodu taky prospěl".
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Tak nějak k fotbalu jsem se dostal náhodně, když jsem byl malý, tak jsem hrával florbal, baseball a fotbal. Nejvíc mě z toho bavil právě ten fotbal a tak nějak jsem u něj zůstal. Působil jsem v Přibyslavicích , ve Velkém Meziřičí a v Třebíči.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Samozřejmě, jsem velký fanoušek L. Messiho.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Fandím týmu ,,FC Barcelona".
Jaké máš koníčky?
Rybaření, šachy.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Horor, akční filmy.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Moje oblíbené jídlo je taková ta klasika knedlo vepřo zelo a pití pivo samozřejmě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.