Nučice se po polovině soutěže vyhřívají na pátém místě

Obavy ze soupeřů v prvních kolech se ukázaly nepříliš podstatné a po solidních výkonech, kdy hlavně na domácím hřišti byli Nučičtí neporazitelní, se tým po posledním kole vyhoupl na páté místo. Jaký byl průběh sezóny prozradil Honza Vedral

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Obávali jste se úvodních kol?
Po losu jsme s obávali, abychom po prvních čtyřech kolech nebyli bez bodu, protože jsme jeli do Velimi a Jestřábky a doma měli nováčka z Brodu a Býchory. Ve Velimi to byla jednoznačná záležitost a náš nejhorší podzimní zápas, naopak domácí zápasy jsme odehráli s velkým přehledem a skóre 9:0. V Jestřábce si s námi zašprýmoval terén a i díky drnům ve vápně Lhota otočila zápas ve svůj prospěch.
Ale otáčet zápasy jste dokázali i vy... A navíc jste doma neztratili ani bod.
V otáčení zápasů jsme byli také úspěšní a několikrát v sezóně se nám to povedlo ať už proti Tuklatům a Dobrému Poli nebo venku v Kouřimi. Naše domácí horká půda byla pro soupeře smrtící a nezískali na ní ani bod. Naopak venku se nám nedařilo úplně podle představ.
Sestava byla během sezóny vcelku ustálená...
Důležité bylo, že se nám oproti loňskému roku vyhnula zranění. Do jarní části by měl naskočit po zranění Hervert. Bohužel nám chybí alternativa do útoku ke Kubalíkovi a Novákovi. Také si vážíme pomoci OÚ Oleška, že nás nechali trénovat na osvětlené umělé trávě. I díky tomu byla tréninková účast velmi dobrá po celou podzimní část a v závěrečných třech kolech jsme získali plný počet bodů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.