Libodřice chtějí na jaře útočit na medaile

Libodřičtí pod trenérským duem Lanc - Beran měli sice pomalejší začátek, ale postupně tabulkou stoupali nahoru a zastavili se na čísle čtyři. Mohou na jaře poskočit ještě výš? Sezónu jsme hodnotili s Lukášem Lancem a ten je optimista.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký je celkový dojem po sezóně?
Jednoznačně pozitivní. Čtvrté místo je krásné. Jasnou zásluhu na tom má náš kondiční trenér Ondra Beran a samozřejmě hlavně kluci, kteří chodí pravidelně trénovat ve velkém počtu, což v této soutěži není zrovna obvyklé.
Ale úvod soutěže byl bodově chudý...
Myslím, že jsme nepropadali herně, ale nedařilo se nám dávat góly. Nejspíš zápas ve Třech Dvorech byl naším zlomovým. Sice jsme 2:0 prohráli, ale po velmi dobrém výkonu a pak jsme až do konce soutěže vlastně neprohráli.Za celou sezónu jsme prohráli jen dvakrát na hřištích prvního a druhého týmu a to vždy jen o dvě branky, což není špatné. V žádném zápase jsme herně ani výsledkově nepropadli a podávali jsme stabilní výkony.
Mimo jiné jste mistři v penaltových rozstřelech...V čem to tkví?
Tak to je taky pozitivní. Z šesti pokusů jsme pětkrát uspěli a je to pět bodů navíc. Do rozstřelu jdeme vždy s cílem uspět a ne jen čekat, jak to dopadne. Máme dobré střelce a hlavně Skočdopoleho v bráně, který dost pokusů soupeře zmařil.
Bude se během zimy měnit kádr?
Rádi bychom získali dva hráče. Ani tak nehledáme určitý post, jako spíš jen doplnění kádru, protože je nás jen třináct. No ale jako to je na vesnicích? Tohle je málo, ale patnáct už moc, protože pak někteří nehrají a je to špatně. Asi by bylo dobré posílit do útoku, ale máme sice nějaké tipy, ale uvidíme jak se to podaří.
A jak to bude s vaším klenotem, Milanem Pánkem?
Věřím, že zůstane do konce sezóny minimálně. Těší mě, že jsem mu našel místo, kde mu to asi nejvíc vyhovuje. Na postu defenzivního záložníka byl v Žiželicích skvělý, nedal soupeři čuchnout a už mu to zůstalo. Má dobrou hru hlavou a je důrazný.
Kdy začne příprava?
Kluci chtějí trénovat, začínat budeme někdy v lednu. Ondra Beran už připravuje tréninkové plány. Kluci mají chuť a to je dobře. A na jaře se chceme poprat o třetí místo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.