ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 12.kolo Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019 - Brumovský Marek Novák může dnes některé své spoluhráče z ostravského Baníku sledovat v televizi

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, zápas s Morkovicemi se Ti vydařil, dal jsi dvě branky a jak vůbec probíhal?
Děkuji, věděli jsme, že v Morkovicích nás nečeká jednoduchý zápas, první poločas jsme byli aktivnější a vyústilo to ve vedení 0:2, do druhé půlky jsme šli s tím, že budem pokračovat v aktivní hře a vstřelíme rozhodující třetí branku, kterou jsem měl na noze, ale ve vyložené šanci kdy jsem se snažil přehodit brankáře jsem minul branku, pak Morkovice vystřídali a poslali do útoku vysokého útočníka, který hlavičkou snížil na 1:2 a my ve strachu o výsledek přestali hrát naši hru a zbytečne začali hrát jednoduchý fotbal, za co nás soupeř potrestal vyrovnávající brankou. Naštěstí jsme v posledních minutách z rohového kopu opět šli do vedení a už jsme si výsledek do posledního hvizdu pohlídali.
Jak hodnotíš Vaše prozatímní vystoupení v Krajském přeboru?
Bodově jsme celkem spokojeni, herně nám to moc nešlo, ale poslední zápasy se zvedáme a předvedená hra už vypadá líp. Škoda zápasů ve Skašticích a v Baťově, ale držíme se na čele tabulky a tak vládne spokojenost.
O víkendu hrajete doma proti Provodovu, ten má zkušený tým, co na něj může platit?
Tým Provodova neznám, ale určitě se budeme snažit hrát naši aktivní hru a samozřejmě zvítězit.
Jaká je fotbalová parta v Brumově, víceméně je tým složený z odchovanců?
Parta je luxusní, většina týmu se zná od malička, kdy jsme spolu v Brumově vyrůstali, tým je složený převážně z hráčů co začínali hrát fotbal v Brumově, nebo okolních klubech.
Myslíš si, že se Brumov po roce znovu vrátí o patro výše, kam určitě patří?
Nechci předbíhat, samozřejmě okolí to tak možná vnímá, ale my jsme nohama na zemi a jdeme od zápasu k zápasu a snažíme se získat co nejvíce bodů. Až odehrajeme poslední soutěžní utkání tak pak budeme chytřejší.
Na které spoluhráče nejraději vzpomínáš a kde začínala Tvoje fotbalová kariéra?
Moje fotbalová kariéra začala v Brumově, kde jsem začal hrát od první třídy, nejde říct na které spoluhráče nejraději vzpomínám, v každém týmu kde jsem hrál, bylo spousta kluků s kterýma jsem měl dobrý vztah a nechtěl bych vybírat konkrétní spoluhráče. Ale určitě rád vzpomínám na spoluhráče z B týmu Baníku Ostrava, protože pár kluků můžu dnes sledovat v televizi.
Na které trenéry nejraději vzpomínáš?
Určitě na trenéra Frajta, který mě provázel v mých začátcích fotbalové kariéry, a pak v Baníku nynějšího trenéra A můžstva Páníka, který mi pomohl fotbalově růst.
Jak tipuješ výsledek pražské Sparty v sobotním duelu ve Zlíně?
Zlín čeká težké utkání, Sparta má kvalitní kádr, ale jako Moravák budu fandit Zlínu. Takže tipuju neprohru Zlína.
Jaké jsou Tvé koníčky a co Tvoje zaměstnání?
Momentálně pracuju ve firmě na finančním oddělení a k tomu podnikám v oblasti financí, díky mé pracovní vytíženosti rád trávím čas s mojí manželkou a přáteli.
Co říkáš na úroveň Krajského přeboru, je to velký rozdíl proti Divizi a nechybí a Ti derby ze Slavičínem?
Rozdíl tam je, v KP je více času na všechno, v Divizi hráč musí hrát rychle jinak a je hned dostoupený obráncem. Samozřejmě, derby se Slavičínem jsou specifické zápasy a vždy to má náboj a diváky tyto zápasy lákají, takže ano chybí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.