Petr Zápotocký se ve středu hřiště dokáže i zašívat

Hráčem posledního kola se stal nučický středopolař Petr Zápotocký. Tento právě třicetiletý synovec předsedy oddílu s fotbalem už v minulosti praštil, ale po jedné sázce se k fotbalu vrátil a pro Nučice je to určitě dobře. Ale protože ho nebaví tolik běhat, tak raději hraje uprostřed zálohy než na jejím kraji.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, gratuluji k ocenění Hráč kola. Je to hezký dárek k vašim třicetinám?
Velmi hezký dárek k narozeninám! Všem moc děkuji za hlasy. Ale v kabině o hlasování a jiných aktivitách se nebavíme, musíme se vždy soustředit na pokyny od trenéra p. Carvana k zápasu :-)
Jak proběhly oslavy narozenin?
Oslava probíhá ještě stále :-), v neděli po zápase s fotbalisty na hřišti a dnes s kolegy z práce v Praze. Snad v neděli budu už schopen dorazit do Kouřimi :-)
Tuklaty se projevily jako houževnatý soupeř. Jak těžké to bylo utkání pro tým a pro vás osobně?
Tuklaty mě velmi mile překvapily důrazem i taktikou, kterou si na nás připravily. Pro nás velmi těžký zápas a děkujeme za tři důležité body. Pro mě je každé utkání těžké, nebaví mě totiž běhat :-)
Co se vám v utkání povedlo, kde byly rezervy, splnil jste trenérovo očekávání?
Z mé strany asi standardní výkon a splnění trenérova očekávání? Tak to jsem si stoprocentně jist, že se mi to ještě nikdy nepodařilo.
Jste spíše defenzivní nebo ofenzivní hráč?
Spíše už defenzivní hráč. Od malička jsem hrával v záloze na kraji, pak mě začali dávat trenéři po odchodu legend Zápotockého (strýc), Bečvaříka, do středu a tam se mi líbí víc. Dá se tam pěkně někdy zašívat :-) na kraji ne.
Nejste častým střelcem gólů. Bylo to tak vždy nebo jste byl dříve více střelecky produktivní?
Nikdy jsem nebyl střelec, že bych dal deset gólů za sezónu , spíše přihrávač. Ale vybavuji si v tuto chvíli jeden krásný gól. Tak před sedmi lety v Třebovli z pětatřiceti metrů z voleje do šibenice.
Kdo vás k fotbalu přivedl, kdo vám nejvíce pomohl k hráčskému růstu? A jak se vám hraje se svým strýcem Milanem?
Tuto otázku jsem čekal :-).Nejprve chci asi říct, kdyby nebyl v Nučicích strýc (předseda), tak se možná už fotbal nehraje. K fotbalu mě přivedl asi současně otec a strýc. S Milanem se mi vždy hrálo špatně :-) I na tréninku musel a musí každý hrát na jiné straně :-) Otec hrál fotbal asi do patnácti let, zradilo ho prý koleno.
Nučicím něco pořád chybí k formě z jara. Co?
ANO, máte pravdu!! Mě to připadá, že je to křeč celého mužstva, každý se bojí něco udělat navíc. Musíme přidat na důrazu.
Teď pojedete na derby do Kouřimi, která hraje pod novým trenérem. Jak se chystáte?
Trenér nás určitě připraví na derby kvalitně. Očekávám velkou návštěvu a na menším hřišti hodně soubojů a důrazu. Ani nevím, že má Kouřim nového trenéra:-)
K fotbalu jste se po přerušení kariéry vrátil. Proč jste ji přerušil a co vás přimělo k návratu?
Nějak mě přestal úplně fotbal bavit. Přesně před rokem jsem byl po zápase v hospodě s Kamilem Hurtíkem a s Jakubem Novákem a po desátém pivku jsem se vsadil, že dorazím v úterý na trénink. V úterý jsem musel k předsedovi (Milan) zpátky pro kopačky, které jsem mu všechny předal a návrat byl zpátky :-)
Čemu jste se naposledy od srdce zasmál?
Nevím, mě pobaví každý den v práci.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.