K fotbalu mě dovedl můj taťka, říká Matěj Vala

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Matěj Vala z Lipníku. Jeho dobrý výkon stačil na výhru proti Rokytnici. Nyní si s vítězným hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Matěji, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Děkuji moc. Podle mě první poločas byl naprosto vyrovnaný. Bohužel jsme neproměnili šance a ke konci první půlky nás soupeř potrestal. Druhý poločas i díky radám našeho trenéra,jsme začali našeho soupeře přehrávat a po zásluze se nám povedl zápas otočit. I když ke konci nás soupeř docela zmáčkl, ale jejich nápor jsme ubránili a brali plný počet bodů , které jsme si za týmový výkon určitě zasloužili.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Se svým výkonem jsem byl docela spokojený, ale samozřejmě vždycky je,co zlepšovat.
Nyní vás čeká zápas s FŠ Třebíč. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
FŠ Třebíč je kvalitní soupeř. Myslím si, že patří mezi adepty na postup.Očekávám těžkého soupeře,který potrestá každou naši chybu. Ale dá se hrát proti každému a věřím pokud půjdeme do zápasu 100% nasazením,vyvarujeme se chyb a předvedeme podobný týmový výkon jako proti Rokytnici,tak můžeme získat klidně i tři body,co by bylo super.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedl můj taťka, který fotbal taky hraje. Fotbal jsem začal hrát,když mi bylo sedm let v Hrotovicích. Ve dvanácti jsem šel na střídavý start do FŠ Třebíč,kam jsem později odešel. V dorosteneckém věku jsem přestoupil do HFK , kde jsem působil dvě sezony,pak jsem se vrátil zpět do FŠ a tuto sezonu hraji zatím za Lipník.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Ano mám můj nejoblíbenější fotbalista je Lionel Messi.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Mám dva oblíbené týmy,kterým fandím. Z českých týmu to je Sparta a ze světových jedině Arsenal.
Jaké máš koníčky?
Mezi moje oblíbené koníčky patří fotbal , který je pro mě určitě číslo jedna. Samozřejmě mám i další koníčky,třeba ještě florbal,hokej,atletiku a někdy i hraní na PC a herní konzoly.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Nejsem nějaký velký filmový fanoušek,ale většinou,když si pustím film,tak to je komedie popřípadě scifi nebo něco od Marvel.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
V jídle nejsem moc vybíravý, tak že vybrat pro mě jedno oblíbené jídlo je docela oříšek. Mám rád maso na všechny různé způsoby a k to mu jakákoliv příloha. Co se týče pití, tak rád si dám ovocnou štávu, vodu nebo mineráku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.