Útočník Skaštic a hráč 4. kola Zlínského Krajského přeboru Zdeněk Konečník - Klidný střed bychom mohli uhrát. Mně osobně chybí už jenom divize, abych prošel všechny soutěže u nás, takže bych se tomu nebránil...

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči 4. kola, vyhráli jste doma se Štítnou nad Vláří, jak těžké utkání to bylo, Tobě se navíc podařilo dát hattrick?
Děkuji. Utkání se Štítnou bylo velice náročné, i když to výsledkově nevypadá. Štítná má ve svém středu šikovné kluky a do vyloučení hostujícího hráče to bylo vyrovnané utkání. Za hattrick jsem samozřejmě rád.
Máte za sebou dobrou sérii, již v pátek narazíte na otrokovický Baťov, to bude asi těžký oříšek pro Vás?
Jelikož odpovídám až po zápase, tak musím říct, že to byl těžký oříšek. Kluci z Baťova jsou na domácím velkém hřišti hodně silní a hlavně první poločas to ukázali. Druhý poločas už jsme byli na balóně více my, ale bohužel jsme to nedokázali dotáhnout alespoň na plichtu.
Jak hodnotíš Vaše podzimní výkony, určitě jste oživením soutěže?
Jelikož většina z nás tak vysokou soutěž ještě nikdy nehrála, tak jsme nevěděli co od toho čekat. Jsme zatím na začátku soutěže, takže na nějaké hodnocení je ještě brzy. Máme 6 bodů ze čtyřech zápasu, což není špatné. Škoda zápasu v Holešově, kde jsme sahali po bodech...
Co se změnilo během léta ve Vaší kabině? Kdo Váš celek posílil?
V létě se toho příliš nezměnilo. Přišel Tomáš Batík z Jaroslavic, Honza Gojš z Viktorky Otrokovice B a golman Roman Večeřa z Chropyně.
Na kterého trenéra nejraději vzpomínáš, jaké byly Tvé fotbalové začátky?
Začínal jsem asi v pěti letech v Kroměříži, kde jsem si prošel přípravkama, pak ještě přes Hulín do Zlína. Trenérů jsem zažil spoustu. Nejraději vzpomínám na pana Hoftycha, Kalivodu a Milana Hanka.
Co říkáš dosavadní na tabulku Krajského přeboru, jak hodnotíš výkony dalšího nováčka z Nevšové?
Jak jsem říkal, je to zatím začátek sezóny, nicméně některé výsledky již naznačují, kdo se bude v jakých patrech pohybovat. Co se týká Nevšové, hrát jsem ji neviděl, ale podle dosavadních výsledků budou hrát ofenzivní fotbal, kde padá hodně branek.
Mohou letos Skaštice zasáhnout do bojů o postup do divize?
To si netroufnu říct. Šli jsme do kraje s tím, že to vyzkoušíme a uvidíme. Říkali jsme si, že klidný střed bychom mohli uhrát. Mně osobně chybí už jenom divize, abych prošel všechny soutěže u nás, takže bych se tomu nebránil...
Jak vzpomínáš na své angažmá v ligovém Zlíně?
Vzpomínám na to samozřejmě rád. Zahrát si nejvyšší soutěž u nás se nepoštěstí každému. I když to nedopadlo nejlépe, a musel jsem po několika operacích kolen skončit, tak to byly krásné roky.
Hraješ i sálový fotbal - futsal a se Skašticemi jste opanovali Krajskou ligu, Ty jsi navíc nejlepší střelec soutěže, co kdyby přišla pro Tebe pozvánka od reprezentačního kouče v sálovce?
Sálovka a futsal je spíše takový doplněk, abych se přes zimu jen neflákal a měl nějaký pohyb. Nad tím, že by přišla nabídka z reprezentace jsem nikdy nepřemýšlel a abych řekl pravdu, tak s mými kolenami si úplně nedokážu představit hrát sálovku na reprezentační úrovni. Ale jak se říká, nikdy neříkej nikdy...
Zlínské derby opanoval v Uh. Hradišti FC FASTAV, líbí se Ti jeho výkony pod Michalem Bílkem?
Zápas jsem viděl a výkon Zlína byl velmi dobrý. Pod panem Bílkem šel Zlín hodně nahoru a daří se jim jak herně, tak výsledkově.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.