Máme na tuto soutěž velice kvalitní tým, myslí si Jarda Bečvařík

Jaroslav Bečvařík se stal už popáté hráčem kola či sezóny. A stále ho tyto tituly baví, chybí mu jen nějaká cena na vzpomínky ve fotbalovém důchodu. Za hlasy vděčí hlavně přítelkyni a rodině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jardo, gratuluji k ocenění. Stáváte se hráčem kola (sezóny) již poněkolikáté. Není to pro vás už nudné?
Děkuji. Každé ocenění potěší. Je pravda, že už jsem vyhrál poněkolikáté, ale vždy mám radost :) Škoda, že se nedávají nějaké ceny na památku, aby mohl člověk časem vzpomínat ;)
Pokud jste v sestavě kola tak buď máte minimum hlasů (i třeba 0), ale pokud se vaši fanoušci pustí do hlasování, tak nemá nikdo jiný šanci. Máte tak obrovskou fanouškovskou základnu?
Je to zásluha především přítelkyně, rodiny a kamarádů, kteří mi posílají hlasy, když zjistí, že jsem v sestavě kola.
Jaký byl zápas proti Tuklatům z vašeho pohledu?
Byl to náš klasický zápas proti slabšímu soupeři, který nám nesedí. Místo toho, abychom dali rychle góly, tak se trápíme. Moc nám nejde hrát, když soupeř pouze brání. Osobně radši hraji proti týmům, které se snaží hrát fotbal. I náš tým hraje mnohem lépe, když proti nám soupeř hraje útočně.
Pro jaro poskládali jevanští funkcionáři kvalitní sestavu. Jak byste popsal vliv nových posil na kvalitu týmu?
Musím říct, že když se sejdeme kompletní, tak máme na tuto soutěž velice kvalitní tým. Všichni noví hráči jsou kvalitní a určitě hrajeme lépe než na podzim.
Kdo z bývalých spoluhráčů vám naopak na hřišti či jako parťák nejvíce chybí?
Škoda, že odešel Koula, který uměl dobře podržet balon v útoku a dát gól, což nám v některých zápasech chybí. Taky odchod R. Krejčíka byl oslabením. Kdyby tito hráči zůstali, tak bychom měli ještě více bodů.
Jak se vyvine boj o přeborníka okresu?
Vypadá to, že to bude souboj pouze mezi námi a Pečkami. Záleží, jak se vyvine souboj týmů z vyšších soutěží a kdo případně spadne. A jestli bude postupovat jeden tým nebo dva. Určitě se budeme snažit hrát až do konce o první místo.
Překvapilo vás, že ostatní pronásledovatelé celkem rychle odpadli?
Určitě jsem čekal, že bude souboj o první tři místa více vyrovnaný, ale ještě je dost zápasů, tak se to může třeba ještě změnit. Počítal jsem, že bude s námi pronásledovat Pečky také Velim, ale poslední zápasy se jí moc nepovedly.
Co opačný pól tabulky. Č. Pečky jsou už nejspíš prvním sestupujícím, ale kdo bude další?
Tam to bude dle mého názoru souboj mezi Žíželicemi, Plaňany a Tuklaty.
Na kterém hřišti se vám hraje nejlépe, kde naopak nejhůře?
Tady mám jasno a určitě je to hřiště ve Velimi, nejlepší hřiště, na kterém je radost hrát. A naopak - pár týmů v této soutěži je, kde se diváci vyloženě chodí na zápas vyřvat a urážet nesmyslně hráče, ale jmenovat radši nebudu.
Mění se podle vás přístup hráčů a funkcionářů ke hře fair play? Nebo je to naopak horší? Viz články na Fotbal u nás o přiznané ruce, úmyslném vlastním gólu, respekt hráčů k sobě navzájem,....
Zaregistroval jsem některé články a určitě jsem pro fair play. Jen víc takových situací. Ale bohužel stejně většinou málokdo v zápase přizná svojí chybu.
A poslední otázka - změnila se situace v Jevanech a v případě prvního místa budete reflektovat na postup do 1.B třídy?
Myslím, že kdyby se podařilo skončit na prvním místě, tak by byl postup reálný, ale je to hlavně věc vedení. Ale my hráči se budeme snažit vyhrát a pak se případně uvidí, jestli vedení bude chtít hrát vyšší soutěž.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.