ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Teď už jen doufám, že si jednou v jednom týmu zahraju opět s hájeckým Janem Lampou, pravil Jakub Janovský

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Už podruhé v sezóně vyharál dolnobenešovský Jakub Janovský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře o hráče kola? Souboj byl dlouho navážkách. Kde jste sháněl podporu?
Děkuji. Jelikož jsem nyní neměl moc volného času a musel jsem se připravovat do školy, takže se o hlasování starali hlavně mí spoluhráči, král zdejší tipovačky Pavel Kozelek nebo kamarádi. Nějaký hlas přišel určitě i od kamarádek, kterým jsem góly věnoval.
Podruhé jste tuto anketu opanoval? To budete mít asi v kabině drahé?
Ano, vyhrál jsem již podruhé, což určitě potěší, ale protože jsem týmový hráč a dávám přednost kolektivu před individuálními oceněními, mnohem raději bych to vyměnil za body navíc. V kabině mě to určitě něco bude stát.
V minulém zápase jste vyhráli nad Štěpánkovicemi. Popište zápas našim čtenářům.
Zápas to byl docela vyrovnaný, ale šancí jsme měli určitě více, Štěpánkovice nás ohrožovaly pouze po standartních situacích, rozhodl začátek druhého poločasu, kdy jsme hned v úvodu vsítili dvě branky, poté se již spíše dohrávalo.
Jak padly vaše dvě branky?
První branka padla v úvodu, když mi Marek Kubiš výtečně nahrál směrem k penaltě, já pak jen nastavil mířidla k tyčce a nedal jsem brankáři žádnou šanci. Na druhý gól mi asistoval Lukáš Šikora, který loboval brankáře, míč ale nebyl dostatečně rychlý a já ještě pro jistotu stihl míč zasunout do brány.
Podle trenéra Husovského jste s kolegou v záloze skvěle dirigovali hru. Jak Vy jste byl spokojen se svým výkonem?
Tak to je pro mě velká pocta, když mě trenér Husovský takhle veřejně chválí. Musím říci, že bez něj bych takový výkon nepodal i souhra s ním mi hodně pomáhá. Spokojen jsem docela byl, ale zklamalo mě, že mi pomezní rozhodčí nepřál a neumožnil mi dát hattrick :( .
Benešovu se na jaře moc nedaří. Kde vidíte příčiny?
Příčiny bohužel nevím, možná to je tím, že se pokaždé mění a točí sestava a nehrajeme již v tak stabilní sestavě jako na podzim. Určitě s jarem nemůžeme být spokojeni a na konci sezóny si budeme muset sednout a najít chyby, které jsme udělali a již je neopakovat!
Během dny jste dohrávali zápas se Závadou. Zhodnoťte nám ho.
Zápas se Závadou jsme vyhráli tuším 6:2. První poločas to byl jednoznačný zápas a výsledek pro Závadu byl o poločase ještě hodně dobrej. Protože došlo v tomto utkání k těžkému zranění, druhý poločas už byl spíše o tom, to jen dohrát.
S kým byste se chtěl zahrát v jedno týmu?
Vždy jsem měl sen hrát v týmu se současným spoluhráčem Radkem Bastlem, kterého jsem již při dorosteneckých trénincích potají sledoval, protože B tým měl v té době tréninky ve stejnou dobu jako my a snažil se od něj něco okoukat. Dále jsem měl sen si zahrát s Tomášem Kučou, což se mi taky povedlo. Teď už jen doufám, že si jednou v jednom týmu zahraji opět s hájeckým Janem Lampou.
Nechtěl byste si zahrát někdy ve vyšší soutěži. Popřípadě v jaké?
Nejlépe bych si chtěl zahrát vyšší soutěž s naším béčkem, na což bych čekal asi hodně dlouho a fotbal nejspíše do 60 hrát nebudu :D. Nyní nad tímto moc neuvažuji a spíše se soustředím na náš příští zápas. Samozřejmě pokud se objeví lukrativní nabídka pro mě i pro klub, asi o tom uvažovat budu.
Kdo je největší hecíř v kabině?
Mezi největší hecíře patří většinou naši zkušenější hráči. Největší hecířem nebo spíše „kritikem“ je asi Radek Bastl.
Předpokládám, že fotbalem se neživíte. Co děláte v civilu?
U nás v týmu se fotbalem skutečně neuživím, nyní poctivě studuji vysokou školu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.