ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Největší fotbalový zážitek je první gól v dorostenecké lize proti Slávii

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Naše redakce vyzpovídala hněvošického forvarda Daniela Brunclíka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na svou výhru. A kde jste sháněl podporu?
Z mé výhry jsem nadšený, nečekal jsem, že bych mohl v anketě vyhrát. V úterý jsem to vzkázal své rodině, že jsem v sestavě pro deváté kolo slosovaný. A rodina se toho asi chytla.
Jak vůbec vnímáte propagaci amatérského fotbalu na stránkách fotbalunas.cz?
Abych řekl pravdu, dozvěděl jsem se o této stránce až v úterý, kluci mi řekli na tréninku, že jsem slosován. Podíval jsem se na vaši stránku a hodně mě nadchla. Články, statistiky hráči, tabulky, střelci a k tomu ještě sestavy pro daná kola.
Svou nominaci jste získal za sobotní zápas proti vedoucí Hlavnici, který skončil vaši překvapivou výhrou. S jakou taktikou jste šli do zápasu a popište nám tento zápas.
Moc si toho vážím nominace. Výhra samozřejmě překvapivá byla, ale celý tým do toho dal vše, a díky toho jsme Hlavnici porazili. Taktiku jsme žádnou neměli, jelikož jsme věděli, že Hlavnice je na první příčce a bude hodně těžký a nepříjemný soupeř. Neměli jsme co ztratit, a díky bojovnosti jsme Hlavnici porazili. První poločas jsme měli více navrch. Vytvořili jsme si pár šancí, které jsme bohužel nedali. Druhý poločas Hlavnice hrála s větším nasazením, ale hráli jsme celý zápas ze zajištěné obrany a útočníci Hlavnice to měli hodně složité se prosadit.
V zápase se Vám podařilo vsítit tři branky. Popište je našim čtenářům.
První gól padl z přímého kopu, který byl na hranici šestnáctky. Vystřelil jsem kolem zdi, po zemi a gólman se jen koukal. U druhého gólu jsem dostal krásný pás od Šafiho, když jsem se ocitl před brankářem sám, tak jsem si potom vybral stranu, kde vystřelím. A co se týče toho třetího gólu, tak mi krásnou přihrávkou nabídl Patrik Stříbný, u které jsem zvládl překonat dva obránce i gólmana.
Úvodní dva zápasy se vám příliš nepodařili. Teď jste čtyři zápasy za sebou vyhráli. Jak jste spokojeni se startem do soutěže?
První dva zápasy se nám bohužel moc nevydařily. Určitě jsme spokojeni se startem do soutěže. Hlavně neusnout na vavřínech a pokračovat v dobré výkonnosti.
Kam sahají ambice Vašeho týmu v okresním přeboru?
Naše ambice? Máme v plánu být do pátého místa. Snad se nám poštěstí a zvládneme to, i když je ještě do konce sezony spousta zápasu a hodně tvrdé dřiny.
Loni jste hráli 1. A třídu za Mokré Lazce. Nyní hrajete o dvě soutěže níže. Co Vás přimělo změnit dres, a porovnejte obě soutěže?
Pravda. Do Hněvošic jsem šel z důvodu, že jsem pracovně nestíhal. Jsem rád, že jsem tak učinil, je tam super kolektiv. A každý dře i za toho druhého.
Popište nám Vaše fotbalové začátky? Vždy Vás lákal kulatý nesmysl?
Moje začátky? Ano, vždy mě lákal a pořád láká kulatý nesmysl. Již od šesti let jsem hrál za SFC Opava.
Jak se dál rozvíjela Vaše kariéra?
Vesměs od žáků jsem hrál v Opavě. V mužích jsem hrál jeden rok v béčku, divizi. V 19 letech jsem přešel do Mokrých Lazců, kde jsem hrál rok. Potom jsem hrál v Hradci nad Moravicí dva roky, ještě za té dobré éry, kdy tam byly zkušení hráči. Proházska, Jašek, Kovalík, Půda. Byl jsem moc rád, že s nimi hraji. A nabral jsem i nějaké hráčské zkušenosti. Potom Hradec skončil a já šel zpět do Mokrých Lázců.
Předpokládám, že se fotbalem neživíte. Jaká je Vaše profese?
Fotbalem se neživím, mám ho jako koníček. Pracuji ve stavebnictví, hlavně co se týče střech.
Čeho by jste chtěl ve fotbale ještě dosáhnout?
Dosáhnout? Tak to vůbec netuším. Fotbal mám moc rád, ale asi už někam daleko se hrnout nechci.
Jaký je Váš největší fotbalový zážitek?
Tak to je v dorostu ještě za SFC, na Slávii remíza 3:3 a můj první gól v první dorostenecké lize, proti takovému gigantovi.
Co děláte ve svém volném čase?
O volném čase se věnuji své přítelkyni, se kterou se snažíme často cestovat. Poznáváme něco nového, pak rodina, přátelé.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.