Já jsem sám pro sebe asi ten největší vzor... říká Lukáš Honzík

Je tu rozhovor s hráčem 4. kola!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál jste hlasování i v minulém kole… Čekal jste po nominaci výhru vzhledem k minulému vítězství?
Abych řekl pravdu, tak jsem nečekal ani samotnou nominaci. Takže jsem byl překvapen za nominaci a o to více jsem byl překvapen i za to, že jsem vyhrál. Rozhodně bych chtěl všem hlasujícím poděkovat. A jako vítěz bych si přál na světě celosvětový mír a ať jsou lidé na sebe hodní. No a ve Studánce ať je dostatek piva a kořalky.
Myslíte, že jste byl v roli favorita pro toto kolo?
Favoritem jsem rozhodně nebyl, pro mě osobně největší favorit byl Pavel “Meri” Kotva nebo Jarda “Cigi” Černý z našeho mančaftu (úsměv) no a pak další hráči, co byli nominováni, ale velký favorit byl i Patrik Pokorný, zvláště za těch šest vstřelených gólů, to se jen tak nepovede. Takže jemu patří k jeho výkonu ode mě obrovská gratulace a doufám, že v následujícím kole mu zvlhne střelný prach.
Jak hlasování tentokrát probíhalo?
Jóóó, tak to by mě též zajímalo. Tak, když jsem zjistil, že jsem v nominaci, tak o tom věděla hned má přítelkyně Verunka, takže tato taky hlasovala. Máme super partu v klubu, takže hlasy byli i od kluků nejspíše, resp. alespoň doufám. Pokud ne, tak to do společné kasy nic nedám. Pokud jo, tak příští víkend na domácím zápasu dáme nějaké to malé pivečko (jsem abstinent). Jinak toto hlasování bylo velice napínavé až do poslední chvíle.
Kdo byl Vaším fotbalovým vzorem? Je jím dodnes nebo máte už jiného favorita?
Kdo byl mým vzorem? Abych pravdu řekl, tak jsem po většinu života hrál ofenzivní posty. V obraně jsem začal hrát až v Damnově. Co se týče útoku, tak asi jako většina lidí mám rád Messiho, už jen za ten jeho přehled ve hře. Z obrany se mi vždy líbil Roberto Carlos, pro tu jeho dělovou ránu, to asi vše ze světových hráčů. Pak já jsem sám pro sebe asi ten největší vzor. Áve JÁ (smích)...
Který je Váš oblíbený fotbalový klub? V Česku i v zahraničí…
V té naší zemičce je můj oblíbený klub ta naše Viktorka Plzeňská a hlavně TJ Dynamo Studánka, to je má srdeční záležitost od dob mého začátku. Mám rád i tu Damnovskou chátru a jejich rumové seance po zápasech.
Co říkáte na vstup Studánky do sezóny?
Vstup do sezony se nám povedl velice. Ale měli jsme hratelné soupeře, ti těžší nás ještě čekají. Uvidíme jak to bude i nadále, zda se bude dařit stejným způsobem. Každopádně na sestup to letos rozhodně nebude. Ale uvidíme, jaká překvapení nás čekají.
Podíváme-li se na epojisteni.cz ligu, vidíme, že TOP kluby – Viktorka a Sparta Praha dost kvalitně posílily… Co říkáte na příchod talentu Kace do Plzně?
Tak myslím, že to je jedině dobře, když na to mají, tak ať posilují… U nás jsme též posílili, máme mladíčka Radka “Mrzi” Mráze (smích).
Sparta taktéž nezahálela a přivedla zpět Rosického a Kadlece… Jaký myslíte, že bude mít Rosického sparťanský comeback důsledky a dopad na naši nejvyšší ligu?
Tak jak jsem viděl jeden vtip na internetu, Rosický viděl zápas v Anglii z lavičky a měl bolest očí, tak nemohl v následujícím zápase nastoupit. Na podzim odehrál už celých 19 minut a myslím, že pro letošní kalendářní rok již dohrál. Rosický je tam spíše jen na ozdobu. Kadlec se moc neukázal prozatím, přestupem do Sparty dle mého názoru neudělal moc dobře. Ale třeba se vyplatí časem.
Kadlec do Sparty přišel za 73 milionů korun… Ve světovém fotbale ale zaujal z hlediska financí hlavně přestup Paula Pogby… Jaký máte názor na „velké prachy“, které se v tomto sportu hlavně při přestupech točí?
Velký prachy - to mě nikdy moc ve fotbale nezajímalo, příjde mi to jak obchodování s krávama :D Já znám ty přestupy za nějakou dobrotu z pivovaru, to byly nejlepší přestupy a něco z toho bylo pak po zápasech (smích).
K vítězství gratuluji a přeji mnoho úspěchů v kolech dalších!!
Děkuji za gratulaci, děkuji za hlasy a děkuji našemu vedoucímu v B mužstvu Radkovi “Kokimu” Černýmu, že mohu chodit na zápasy. Nemohu si odpustit jednu otázku, kterou slyší po každém zápase: “ Koki, můžu přijít příští víkend?” Každopádně posílám pozdrav všem, co mi poslali hlas a hlavně mé milované za to, že mě podporuje v tom, co mě baví.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.