ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Chtěl bych si zahrát s Janem Flachbartem

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Naše redakce položila pár otázek Lukáši Ličkovi z Darkoviček. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře. Co na ní říkáte?
Dobrý den, děkuji, bylo milé překvapení zjistit, že jsem se vůbec objevil v nominaci na hráče 7. kola. Že jsem anketu vyhrál, mají na svědomí hlavně mojí spoluhráči, možná i fanoušci, ale hlavně nejspíš Kukuřica :-D
Jak se Vám líbí portál fotbalunas.cz? Co Vám zde ještě chybí?
Váš portál si rád prohlídnu, když mám zrovna chvilku. Je fajn, že přinášíte i reportáže z naší III. třídy, i když se tomu, co hrajeme asi, ani nedá říkat fotbal :-D. Vše podstatné na vašich stránkách je, nic mi tady nechybí.
V kolika letech jste začal hrát fotbal?
Asi od šesti let.
Popište nám svou kariéru.
Až do svých 22 let jsem hrál fotbal v Darkovičkách, s výjimkou půl roku hostování v Markvartovicích. Pak jsem s fotbalem skoncoval a dal jsem se na futsal. To mi vydrželo asi dva roky. Dva roky zpátky mě oslovil Fiky (Tomáš Fajkus) jestli bych nechtěl zkusit hrát za Béčko, kde jsem do teď.
Popište nám poslední zápas s Hati?
Zápas v Hati jsme začali velice slibně, vypracovali jsme si docela dost brankových příležitostí, hlavně ze standardních situacích. Kdybychom o poločase vedli o čtyři branky, asi by se nikdo nedivil a bylo by po zápase. Jenže místo toho jsme vstoupili do druhého poločasu laxně a domácí nás za to z rohu potrestali, což je nastartovalo a po pokutovém kopu bylo srovnáno. V tomto zápase jsme měli silnou lavičku. Tomáš a později i Michal Ondičovi vnesli do zápasu potřebné oživení. Patnáct minut před koncem jsme zvýšili pro nás na 3:2 a máme zasloužené 3 body.
Čím si vysvětlujete výpadek Vašeho týmu na začátku druhé půle?
Nevím, asi jsme si mysleli, že ten zápas nějak v pohodě dohrajeme.
Jak jste viděl svou branku?
Po výborně kopnutém rohu směrem do malého vápna jsem se dostal před gólmana a hlavičkoval jsem do brány.
Jaké ambice má Váš tým?
Hrát do pátého místa.
Jaký je Váš největší zážitek spojený s fotbalem?
To netuším, mě zase ten fotbal zas tak moc nebere. At´ vzpomínám, jak vzpomínám, tak se mi nic nevybavuje :-)
S kým by jste si chtěl zahrát v jednom týmu?
S Janem Flachbartem.
Jak trávíte volný čas?
Pustili jsme se s přítelkyní do rekonstrukce domu, takže většinu volného času trávím tam. Jinak jezdím na kole, a taky moc rád chodím po horách.

Autor: Tomáš Holata

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.