ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Vystačím si s jedním kvalitním tréninkem za týden

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Výherces se stal strahovický Martin Obrusník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k vítězství. Co na něj říkáte?
Dobrý den, děkuji za gratulaci. Vzhledem k tomu, že už je to podruhé a s ještě větším počtem hlasů, tak si myslím, že svým výkonem jsem zcela zastínil příchod Tomáše Rosického do Sparty. :D:D:D
Co říkáte na propagaci amatérského fotbalu na našem portálu?
Je to super věc. Neznám jiné stránky, které by se tak věnovali nejnižším soutěžím (rozhovory, reportáže, statistiky). Za to vám patří velký dík.
Jste spokojen ve Strahovicích?
Velice spokojen. Meteor byl vždy mančaft, který těžil ze svých zásob, a to mi dělá radost. Občas přišla nějaká ta ,,posila", ale dneska je v A+B týmu pět cizích hráčů (z toho tři v A mužstvu). V dnešní době nevídaná věc. Platově to tady vychází na nějaké rychlé dvě až tři piva po zápase, takže není divu, že bych tu chtěl ukončit kariéru.
Jaká je parta v kabině?
Výborná! Jsem moc rád, že to ty mladé kluky pořád ještě baví hrát. Jsme mladý mančaft, nás starých je tam poskrovnu, a i když si mladí koupili do kabiny nové bedny (tímto prosím trenéra o delší taktickou přípravu ať se stihnu převléct a řádně rozcvičit už na place, než to tam rozjedou ,,splašené bubny s rozjetým mixérem a urvaným výfukem"), jde vidět že na place jsme parádní mančaft bez hádek.
Kdo v kabině vymýšlí srandičky?
Když byl ještě klid, tak to je jasný: Kápo (,,on je z Rohova").
Jaké ambice má Váš tým?
Jsme v úvodu podzimu, takže uvidíme po zimní pauze. Spadnout není kam, postoupit není proč, asi by jsme rádi, jako loni hráli kolem třetího až pátého místa. Uvidíme, co trenér na to.
První zápas jste překvapivě prohráli. Další dva už zvítězili. Jak jste spokojeni se startem do soutěže?
Nevím, z těch tří zápasů jsem hrál pouze tady tento, takže to je spíše otázka na ,,pány" trenéry. Vím že ,,asistent" vedl domácí prohru s Darkovicemi 0:2, pak dvakrát vedl zápasy hlavní kouč a byly výhry 0:3 a 4:1. Nyní zase jedem do Haťi s asistentem. Takže hodně štěstí Radku. ;-)
Co říkáte na reorganizaci soutěží?
Tady to je v naprostém pořádku. Furt je lepší se o něco snažit, než být jenom součástí soutěže. Snad se oddělily zrna od plev a jsou tam jenom mančafty, které opravdu mají zájem.
Popište nám poslední zápas se Štěpánkovicemi. Podle vývoje šlo o jasnou záležitost.
Tak to jste na tom zápase určitě nebyl. Měli jsme v útoku pana X a pana Y, a jestli se o útočnicích říká, že jim zvlhnul prach, tak tito dva měli ten prach zakopaný někde v Mariánském příkopu. Kdyby byl poločas 6:0, nic se neděje. Ale snahu nelze upírat, hlavní je, že se vyhrálo. Oni nás kluci určitě podrží v důležitějších zápasech.
Máte nějaký předzápasový rituál?
Vůbec žádný, snad jen.... Ale jo je jich dost
Kolikrát týdně trénujete?
Vystačíme si jednou a kvalitně, ale jsou na řadě i ty posilovací sporty (viz minulý rozhovor).
Čemu se věnujete ve svém profesním životě?
Mojí profesí je Nástrojař v nejmenovaném opavském podniku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.