Přestup Miloše Mezlíka do Myslibořic se upekl u pivka

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Miloš Mezlík z Myslibořic. Dvěma góly pomohl svému týmu k remíze na půdě Šebkovic v poměru 2:2. Nyní si s tímto hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Miloši, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Děkuji. Zápas byl opravdu těžký. Ono se také nedá čemu divit vždyť rezerva Šebkovic je považována za jeden z nejlepších týmů naši skupiny.
Jak by jsi popsal svůj sobotní výkon?
Můj výkon bych hodnotil průměrně. Sem rád, že sem byl hlavně prospěšný pro tým, protože ztráta všech bodů v tomto zápase by byla pro náš tým celkem krutá. Vždyť ještě před koncem jsme měli vedení na své straně, škoda jen odpískané penalty, která z mého pohledu byla odpískaná velmi necitlivě. Na druhou stranu, remíza byla z pohledu předvedené hře opravdu spravedlivá pro oba dva týmy.
Můžeš nám popsat tvé dvě branky z tvého pohledu?
Třikrát za zápas jít tváří v tvář brankáři se mě tak často nestává. První šanci sem proměnit nedokázal, další dvě sem si již nemohl dovolit neproměnit. První branka: velice citlivá a přesná přihrávka od našeho kapitána, Martina Čapouna, která mě byla předložená za obranu domácích se nedala odmítnout, kde následovalo přehození gólmana. Druhá branka: Tuším, že přihrávka byla od Jakuba Horáka někde na půli hřiště. Nikým neatakovaný sem přihrávku převzal a vydal se směrem k bráně domácích a tím také strhl vedení na naši stranu. Tímto bych také chtěl vyzvednout výkon obouch čárových rozhodčí, kteří předvedli velice dobrý výkon (úsměv).
Stal jsi se novou letní posilou Myslibořic. Jak se přestup upekl a jak tě přijali tvý nový spoluhráči?
Kde jinde by se mohl přestup upéci než u pivka. Již v jarní části minulé sezóny sem byl osloven, ale nechtěl jsem opouštět Trnavu. Takže dohoda zněla, že pokud se Trnava neudrží ve třetí třídě, tak přestupu se nebráním. Pár kluků sem už znal a zbytek jsem poznal, když ještě před přípravou na novou sezónu, sem byl pozvaný na zakončení minulé sezóny. Tam to šlo celkem rychle (pivo, čuník a pár těch panáčků) a najednou sem byl v kolektivu.
V loňské sezóně jsi střílel góly za Trnavu a bylo jich celkem čtrnáct. Máš vytyčený cíl od sebe nebo od klubu, kolik jich letos musíš vstřelít? Určitě na tvé gólové příspěvky v Myslibořicích spoléhají a jak jsi zatím spokojen se svými třemi góly po dvou kolech?.
Přímo vytyčený cíl od klubu nemám. Sám chci být vždy o něco lepší a nebránil bych se, kdybych počtem zásahů přesáhl číslo dvacet. Ale spokojenější bych byl, kdyby každá obrana soupeře se "třásla" nad naší útočnou hrou! Tři góly ve dvouch zápasech - na začátek sezóny to není špatné, ale vždycky to může být lepší (smích).
Jak si myslíš, že se můžou Myslibořice pohybovat vysoko?
Hra Myslibořic se pohybuje na vysoké úrovni. Na hřišti je dravé mládí, které si přeje předvádět jen ty nejlepší výkony ( a tím myslím jak na hrací ploše, tak poté v místní hospůdce). Zní to možná dost sebevědomě, ale přední příčky(a) je ta správná volba.
Myslibořická kabina je známá svými vtípky a zapojuješ se do nich i ty sám a co vůbec zatím spoluhráči říkají na tvé výkony?
Vtípky probíhají v každé kabině. Nejde se do nich nezapojit, ať už je rozdáváte nebo je přijímáte. I ze mě si kabina sem tam udělá srandu. Individuální výkony moc neřešíme, jsme rádi, když se daří celému týmu. A Aby tomu tak bylo, tak je potřeba kompletní tým ( 16borců, kvalitní trenérské osobnosti a hlavně divácká podpora). Toto vše Myslibořice mají a sem rád, že takového fotbalového týmu můžu být součástí..:).
Který tým podle tebe bude největším favoritem vaší skupiny?
Tahle otázka velice stručně: Neznám mco dobře soupeře, ale mezi favority se určitě budou řadit týmy jako jsou: Šebkovice, Litohoř a doufám, že i naše maličkost.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Fotbal hraji od malička. Samozřejmě mne podporovala moje rodina a kamarádi. Postupně: Trnava, Budišov-Nárameč, pak zpět do Trnavy a teď nová výzva Myslibořice.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Jednoznačně to je Tomáš Rosický.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
U nás je to Sparta Praha, v Anglii Arsenal a ve Španělsku Barcelona.
Kolik si myslíš, že se zúčastní českých týmů skupinové fáze Evropské Ligy ?
Minimálně tři týmy, Sparta, Plzeň a Liberec.
Jaké máš koníčky?
Na koníčky nemám moc čas. Ale když neberu práci a fotbal, tak si rád zajdu na ryby nebo někam vyrazím na výlety či nákupy.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Miluji komedie, ale nepohrdnu ani nějakým hororem.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Nic vyjímečného to není. Maso s pivkem ale konkurenci nemá.
Sleduješ naše webové stránky?
, Stránky sleduji pravidelně. Je perfektní, že se něco takového zrodilo. Aktuálnost a hlavně ohlasy samotných aktérů považuji za příjemnou věc. Alespoň teď to vysedávání u PC má nějaký smysl a dokonce se člověk naučí i číst (smích). Jen tak dále.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.