ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Chceme myslet na přední příčky tabulky, mančaft na to máme!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. A naše redakce tentokrát položila pár otázek dolnobenešovskému Marku Kubišovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, Co říkáte na svou výhru?
Dobrý den, chtěl bych poděkovat všem, kteří klikli na vaše stránky, dali mi hlas a umožnili mi získat toto ocenění.
Co říkáte na propagaci amatérského fotbalu na stránkách fotbalunas.cz?
Podle mě děláte skvělou práci, protože neznám moc stránek, které se takto zajímají o nižší soutěže, takže nezbývá nic jiného než pochvala… :-)
Jak se Vám líbí spojení trojkových a čtyřkových soutěží?
Jsem za to rád, protože budeme hrát víc zápasů, a s týmem bude více příležitostí k oslavě vítězství (pan vedoucí určitě ví, o čem mluvím). A v další řadě si zahraji proti bráchovi a kamarádům z Meteor Strahovice.
Jak jste viděl první zápas s Bolaticemi?
No zpočátku jsme to s kluky neviděli růžově. Naše noční předzápasová příprava neprobíhala tak, jak by si představoval jakýkoliv trenér. Ale čím víc se blížil zápas, tím více jsme byli odhodlaní to urvat a nakonec se to povedlo.
Jak se Vám hraje na pozici stopera?
Na pozici stopera jsem jako ryba ve vodě. Hraji zde už od mladších žáků po vášnivé diskuzi s otcem, který mi striktně vysvětlil, proč se musím stěhovat ze střední zálohy do obrany. Ale jinak nemám problém s žádnou pozicí v obraně.
Nyní vás čekají Darkovičky. S jakou taktikou půjdete do zápasu?
Taktika je jasná. Vyhrát, ať je po zápase super atmosféra a potom krásnou sobotu perfektně zakončit na odpustu v Kravařích.
Jaké ambice má rezerva Benešova?
Určitě budeme myslet na přední příčky, mančaft na to máme. Teda pokud se budeme soustředit na fotbal. :D. Ale dokázat to můžeme jen díky skvělé práci hrajícího trenéra Richarda Husovského a šéfa zábřežského fotbalu Pavla Kozelka.
Popište nám svou kariéru.
Fotbal jsem začal hrát v Dolním Benešově a zůstal jsem zde až po muže. Potom jsem šel do benešovského áčka, kde jsem odehrál méně zápasů než jsem chtěl, a proto jsem se stěhoval do Meteoru Strahovice, kde se nám podařilo postoupit do 1.B třídy. Dále jsem se stěhoval na půl roku do Bohuslavic, kde se bojovalo o záchranu a poté zase do Strahovic. Nakonec jsem se rozhodl jít zpátky do Benešova a jsem za to rád. :-)
Jaký byl Váš nejlepší fotbalový zážitek?
Asi z dorostu, kdy jsme v divizi byli po prvním půlroce čtvrtí od konce. Další půl rok nás ale převzal Ondřej Malohlava a umístili jsme se na 4. místě, což byla paráda. Odměnou za to jsme se dostali do novin jako tým, který na jaře byl už 900 minut bez inkasovaného gólu.
Jak trávíte svůj volný čas?
Čas trávím hlavně s kamarády nebo s přítelkyní. Po fotbale je moje největší záliba hudba, koncerty, festivaly a tetování.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.