ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Fotbal mi přirostl k srdci, že kolikrát obětuji i to zdraví.

Vyzpovídali jsme Tomáš Krejzu z Hradce nad Moravicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře. Očekával jste ji?
Dobrý den. Děkuji za gratulaci i za hráče kola, i když si myslím, že cenu pro nejlepšího hráče si zasloužil v tomto kole určitě někdo jiný. A samotné výhře našeho týmu? Očekával jsem vyrovnané a bojovné utkání což se také potvrdilo, ale doufal jsem ,že konečně prolomíme smůlu prvních zápasů, které nám nikdy nevycházely, tak naštěstí se to povedlo.
Jak jste strávil léto?
Léto jsem strávil v poklidu se svojí rodinou a přítelkyní a našel se čas i na moje oblíbené ryby. :-)
Jaká byla letní příprava?
Z mé strany téměř žádná. Bohužel můj zdravotní stav není úplně ideální, tak jsme se s trenéry dohodli, že bude lepší pošetřit mé zdraví. Ale na nějaké to běháni, jsem si čas našel. A co se týče kluků, tak odehráli několik zápasů a zvládli je velmi dobře, tak snad se to projeví i v sezoně.
Popište nám poslední zápas s Opavou.
Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně, ale bohužel hned z naší první šance padl dle mého názoru regulérní gól, který však nebyl uznán a poté se hra vyrovnala. V závěru poločasu se nám povedly dvě krásné akce a vedli jsme dva nula. Bohužel jsme v nastavení již tradičně dostali gól do šatny a celý druhý poločas jsme se strachovali o výsledek. Naštěstí se nám povedlo v závěru přidat dvě uklidňující branky, ale rozhodně bych čestně řekl, že výsledek je pro hosty možná až moc krutý.
Jak jste viděl svůj gól, kterým jste zlomil odpor Opavy?
No jak jsem ho viděl…Dostal jsem dlouhý pas přes půlku hřiště na hranici velkého vápna, kde jsem šel zády k brance do souboje s gólmanem a povedlo se mi ho hlavou přehodit. Měl jsem ovšem docela velké štěstí že gólman do toho souboje nešel úplně naplno, protože to se mnou mohlo dopadnout hodně špatně. :-)
Co očekáváte od příštího zápasu s Litultovicemi?
No očekávám nesmírně těžké utkání. Litultovice sice oslabily svůj kádr, ale kvalita na jejich straně je určitě pořád. Pevně však věřím, že náš má dobrou formu na to, aby zde dokázal zvítězit a potvrdit tak dobrý vstup do soutěže.
Jaké má letos Hradec ambice?
Nebudu tady říkat, že máme ambice na postup, ale určitě se chceme porvat o bednu, a kdo ví, třeba i na ten postup mít budeme. :-)
Koho považujete za největšího favorita okresního přeboru?
Můj jednoznačný favorit je Budišov. Mají mladý kádr doplněný pár zkušenými hráči a dle mě předvádí nejlepší fotbal a pak Stěbořice a Hradec. :-)
Jaký je Váš největší fotbalový zážitek?
Mým největším fotbalovým zážitkem je to, že mi fotbal přirostl takových způsobem k srdci, že pro něj kolikrát obětuji i to zdraví. :-) Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.