"Přípravu na sezónu začnu v Chorvatsku.", směje se Adam Kolář

A je to tu, poslední rozhovor s hráčem sestavy kola definitivně ukončí celý ročníkový cyklus naší soutěže, který už budou jen doplňovat jakési shrnovací články, či v nejbližší době i hlasování o hráče roku. Teď už ale k nejlepšímu hráči šestadvacátého kola, jíž se stal lázeňský talent Adam Kolář (Sokol Konstantinovy Lázně). Mladý záložník prožil perfektní víkend, jak v dresu A-týmu, tak i rezervy a zaslouženě se tak stal hráčem kola, čímž se s parádně rozloučil nejen se sezónou, ale také svým týmem. "V příštím roce se budu chtít prosadit v A-týmu Senco Doubravky.", nezapomíná Adam po sezóně na své fotbalové cíle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Adame, rovnou k věci, jak jste se sezónou spokojen?
Tak se sezonou jsem dá se říci spokojený, protože jsem jí odehrál bez vážnějších zraněních, což se mi poslední sezóny moc nedařilo.
Pokud se nemýlím, hrál jste ale letos poměrně nepravidelně, čím to bylo?
Je pravda, že jsem do moc utkání nenastoupil, ale bylo to tím, že jsem hrál za dorost Senca a zápasy se mi zrovna kryly, takže když byl čas a vyšlo to, tak jsem si šel zahrát i za Lázně.
Už se těšíte na chvíli volna, byla už třeba?
Upřímně, nejsem ten typ, co se vydrží válet dva týdny v kuse, ale už se těším na dovolenou, protože i přes to, že mi je málo let, tak se necítím zrovna odpočatý. Budu jí trávit v Chorvatsku s mým strejdou, takže se dost těším, akorát mi dovolená zasahuje do letní přípravy, ale už je to dlouho domluvené a nejde s tím nic udělat. Prostě si asi dám pár výběhů v Chorvatsku (smích).
Teď ale ještě zpět k sezóně, jak byste ohodnotil poslední zápas Lázní B?
Věděl jsem, že je to můj poslední zápas tady v Lázních, tak jsem si řekl, že se mi to prostě dneska musí povést. V zápase jsme byli lepším týmem a odměnou nám bylo vítězství a konečné druhé místo.
Vám se ale o víkendu dařilo vůbec parádně, hrál jste i za A-tým a také přispěl dvěma zásahy, připravoval jste se speciálně?
Ten den mi tam prostě padalo všechno, ale nějak jsem se na to nepřipravoval, spíš jsem měl v hlavě to, že je to naposledy, takže prostě musím.
Dal jste dohromady čtyři góly, jaké cesty k nim vedly?
Za první gól v utkání "béčka" bych asi nejvíce poděkoval obraně soupeře, protože mi tam udělala dálnici a já už si nakonec jen obhodil obránce a poslal to brankáři kolem nohy a druhý byl z přímého kopu, a ten se povedl, šlo to přes zeď a gólman toho asi moc neviděl. První gól za "Áčko" byl levou nohou z vápna pod břevno, čemuž jsem v tu chvíli těžko věřil (smích). A druhý byl v samotném konci zápasu, když mě stoper asi neviděl a já mu jen sebral balón a kolem brankáře zakončil.
Teď ale k Vám, už v minulém roce se zdálo, že je to s Vaším přestupem na spadnutí, proč to nevyšlo?
Minulý rok se můj přestup zrušil a udělali jsme ještě střídavý start, protože to ještě šlo. Nic jiného za tím není.
Teď už však prý odcházíte stoprocentně, kam?
Ano, teď už stoprocentně odcházím na přestup na Senco Doubravka, kde půjdu do přípravy s "Áčkem".
Co od přestupu očekáváte?
Chtěl bych si zahrát, co nejvýš to půjde, a tak se budu snažit, abych v "Áčku" zůstal a zahrál si divizi. My už jsme teď s mým stejně starým kamarádem chodili asi dva měsíce s A - týmem hrát a první starty už přišly, takže jsem rád, ale chtěl bych hrát více. To je však ještě dlouhá cesta.
Adame, sledoval jste letos náš web? Jak se Vám líbí stále přibývající možnosti?
Alespoň jednou týdně jsem se na web podíval a líbí se mi, že se vymýšlí pořád něco nového a lepšího.
Poslední otázka, máte pro naše čtenáře nějaký vzkaz?
Chtěl bych popřát všem hezké léto, a aby načerpali síly na další sezónu. A ještě bych chtěl poděkovat mému týmu tady v Lázních, protože to s nimi bylo krásných 13 let, od doby, kdy jsem tady začal hrát a nikdy na to nezapomenu.
Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.